Mainos

Mari Haavisto nimitetty Mediahubin sisältöjohtajaksi

Vastaava tuottaja Mari Haavisto on nimitetty Mediahub Helsinki Oy:n sisältöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2017 alkaen.

Haavisto on toiminut viimeksi SuomiAreenan vastaavana tuottajana ja jatkaa siinä tehtävässä myös uudessa roolissaan. Hän on toiminut myös politiikan toimittajana sekä muissa tuottajan ja toimittajan tehtävissä MTV:n uutisissa vuodesta 2007 alkaen. 

− Olen hyvin tyytyväinen, kun saimme uusia sisältöjä kehittämään osaavan, aktiivisen ja hyvin verkostoituneen tekijän. Mari Haavisto on SuomiAreenan vetäjänä osoittanut pitävänsä isojenkin tuotantojen langat hyvin käsissään. Marista saamme vahvan ja luovan tekijän Mediahubin uuden liiketoiminnan kehittämiseen, sanoo MTV Uutisten vastaava päätoimittaja ja Mediahub Helsinki Oy:n toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila. 

Mari Haavisto 1

− Mediahub on huikea näköalapaikka suomalaiseen mediakenttään. On hienoa päästä ideoimaan ja toteuttamaan uusia sisältöjä mahtavan tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa, toteaa Haavisto.

Vuonna 2015 toimintansa aloittanut Mediahub Helsinki Oy on journalismiin, tapahtumiin ja sisällön tuotantoon erikoistunut yhtiö. Mediahub on kokonaan MTV Oy:n omistama tytäryhtiö, ja siirtyy vuonna 2017 Bonnier Broadcasting AB:n tytäryhtiöksi.

Mediahub toimii MTV:n uutis-, asia- ja urheiluohjelmien päätuottajana. Yhtiö vastaa myös MTV.fi:n uutis-, urheilu-, viihde- ja lifestylesisällöistä. Sen lisäksi Mediahub tuottaa sisältöjä ja tapahtumia muille yrityksille, yhteisöille ja järjestöille, muun muassa vuosittain järjestettävän SuomiAreenan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.