Mainos

Maraboun uutuussuklaille 3,3 Helmi-pistettä

Helmen testiryhmään valitut 50 henkilöä saivat maistella Maraboun uutuussuklaita. Testattavana oli kolme Marabou Sensation -makua: Toffee & Pähkinä, Jogurtti & Vadelma ja Karamellisoitu manteli & Merisuola. Testiryhmä arvioi tuotteita helmipisteillä 1-5. Tuotteet saivat yhteensä mahtavat 3.3 helmipistettä. Lue, millä perusteella testiryhmäläiset antoivat arvosanansa!

Ihana vadelma

Raikas täyte ja oikeanlainen koostumus saivat testiryhmäläisiltä runsaasti kiitosta.

"Pidin ehkä eniten Jogurtti&vadelmasta, josta jäi hyvä jälkimaku, ja oli täydellinen täytesuklaa. Vadelma toi mukavasti kirpeyttä ja jogurtti ihanasti pehmensi sitä. Tämä suklaa on varmasti sellainen, jonka kanssa tulen viettämään herkullisia hetkiä tulevaisuudessa!!"

"Suosikkini oli Jogurtti&Vadelma, todella raikas ja ihana maku! Melkein yhtä paljon pidin kyllä Karamellisoidusta manteli ja merisuolasta - tuo suola oli niin yllättävä juttu suklaassa ja käy oikein hyvin. Olisi saanut minun makuuni olla ehkä hieman terävämpikin."

"Jogurtti&Vadelma oli paras: lempeä maku, joka jäi tasapainoisena ja herkullisena makuna pitemmäksikin aikaa suuhun. Ihanaa! "

"Eniten pidin Jogurtti&Vadelma suklaasta, koska se oli raikas, eikä liian makea."

"Pidin eniten maisteltavina olevista Maraboun suklaista Jogurtti&Vadelma-suklaasta, koska sen maku oli sopivan makea ja samalla kuitenkin niin raikas. Siinä maistui suklaan lisäksi riittävästi sekä vadelma että jogurtti. Suklaa oli kiinteää ja täyte sopivan "paksua"."

"Paras oli ehdottomasti Jogurtti&Vadelma.. Ihanan tasapainoinen, raikas ja sopivan makea suklaa. Vei kielen mennessään ja kyseisestä suklaasta ei riittänytkään itselleni kuin maistelupalat kun puoliso ja sisarukset innostuivat siitä niin kovasti."

Merisuola, positiivinen yllättäjä

Karamellisoitu manteli ja Merisuola -uutuusmaku yllätti testaajat positiivisesti. Tuotteen aivan uusi, jännittävä makuyhdistelmä paljastui monen mielestä todelliseksi herkkupalaksi.

"Testatuista suklaista ehdoton ykkönen on Karamellisoitu manteli ja Merisuola-maku! Sitä voisi vahingossa mennä levy kerrallaan. Suklaan suolainen jälkimaku oli mielenkiintoinen kokemus. Mausta pitivät myös 4 ja 7 -vuotiaat lapseni. Eli se "kolahtaa" useampaan ikäryhmään."

"Eniten pidin Karamellisoidusta manteli ja Merisuolasta. Vaikka suklaan nimi kuulostikin hieman epäilyttävältä, oli suklaa todella herkullista. Merisuola tasapainotti suklaan makua, joten se ei ollut liian makea."

"Karamellisoitu manteli ja Merisuola oli täydellinen, se oli loistavaa, makuhermoja hivelevää, oivaltava makuyhdistelmä, jossa sekä etu- että takamaku hivelivät makuanturoita. Toffee&Pähkinä oli positiivinen yllätys. Kielikorun omaavalla kaikenlainen toffee yleensä jumittuu kielikoruun kiinni siten, että vielä viikon päästä saat rapsuttaa toffeeta irti korusta. Mutta tässä ei ollut sitä. Toffee oli tarpeeksi jämäkkää, mutta ei kuitenkaan jumittunut kiinni. Ja tarpeeksi notkeaa, mutta ei niin löröä, että olisi valunut suklaan sisältä ulos. Loistava koostumus!"

Makea Toffee&pahkinä suklaa

Toffee&Pähkinä -suklaa koettiin aikuiseen makuun hieman liian makeaksi. Todelliset makeanystävät sen sijaan pitivät tuotteesta.

"Paras Toffee&Pähkinä. Ihanan makea toffee ja rapea pähkinä."

"Toffee&Pähkinä oli liian tuttu. Tuli mieleen, että tällaista on maistanut jo aikaisemmin. Kaikki maut olivat hyviä, mutta tätä en ostaisi uudelleen ensimmäisenä. "

"Vähiten pidin Toffee&Pähkinästä. Pähkinän maku oli turhan voimakas minun makuuni. "

Kiitosta myös ulkoasusta

Myös suklaiden pakkauksia kiiteltiin, ja niiden todettiin sopivan hyvin Maraboun tuoteperheeseen.

"Pakkaus oli kyllä tyylikäs - kehtaisi viedä vaikka tuliaisiksi "

"Maisteltavana olleet suklaat vastasivat odotuksiani sekä pakkauksen että tuoteselosteen osalta. Kun sain suklaalevyt käteeni, ne yllättivät paksuudellaan. Olin ajatellut, että ne olisivat saman paksuisia kuin muutkin Maraboun suklaalevyt. Tämä paksuus ei kuitenkaan ollut mikään epämiellyttävä asia, vaan yllätyin positiivisesti tästä suklaalevyjen paksuuksista."

"Pakkaus oli miellyttävää ja kestävää materiaalia. Helppo avata ja helppo käyttää. Suklaa ei läträäntynyt pakkaukseen kiinni, niinkuin joskus käy. Tuoteseloste oli selkeä. Mutta harvoin sitä tulee luettua. Silloin, kun suklaata ostaa ja syö, ei tuoteselosteella ole merkitystä. Vain maulla on - sisältäköön mitä hyvänsä :)"


Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Marabou

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.