Manchester Unitedille heti voitto uuden päävalmentajan alaisuudessa – Teemu Pukin Norwichille tyly kohtelu Tottenhamin vieraana

Ralf Rangnickin aikakausi Manchester Unitedin päävalmentajana alkoi niukalla 1–0-voitolla Crystal Palacea vastaan sunnuntaina.

Saksalaisluotsi Ralf Rangnick ei ymmärrettävästi vielä ole saanut suuria ihmeitä aikaan Manchester Unitedin pelaamisen yleiskuvassa, mutta voitto aina sitkeästä Crystal Palacesta oli kelpo tulos päävalmentajadebyytissä.

Ajoittain kohentunutta prässäyspelaamistaan väläyttänyt United onnistui lopulta 77. minuutilla, kun brasilialaiskeskikenttä Fred kaikista mahdollisista pelaajista iski voittomaalin.

Fredin komea laukaus upposi takanurkkaan Mason Greenwoodin ja Cristiano Ronaldon tekemän esityön jälkeen.

Norwich taipui

Teemu Pukin edustama Norwich City aloitti terävästi ja sai heti hyvän paikan rakennettua suomalaishyökkääjälle vieraissa Tottenhamia vastaan, mutta pelin edetessä kahden joukkueen välinen laatuero nousi esille vääjäämättömästi.

Tottenham latoi taululle lopulta tylyt 3–0-lukemat. Pukilla oli kaksi erinomaista maalipaikkaa ottelussa, mutta tällä kertaa kotkalainen ei onnistunut yllättämään Hugo Llorisia.

Sunnuntaina kahden edellä mainitun ottelun lisäksi samaan aikaan pelattiin myös Leedsin ja Brentfordin välinen kohtaaminen.

Brentfordin suomalaiskärki Marcus Forss ei päässyt ottelussa lainkaan kentälle, vaikka ykköshyökkääjä Ivan Toney oli koronatartunnan vuoksi sivussa ottelusta.

Forss katsoi vaihtopenkiltä, kun Brentford ja Leeds tasasivat pisteet lukemin 2–2.

Lue myös:

    Uusimmat