Makwan Amirkhani selvitti punnituksen, tuuppi vastustajaa ja oikoi tämän sanomisia UFC-ottelun alla – "Senkin nyhverö!"

Makwan Amirkhani varoittaa vastustajaa ennen UFC-ottelua – lupaa dominoida ja kouluttaa vastustajaansa 9:13
Makwan Amirkhani varoitti maaliskuussa: lupaa dominoida ja kouluttaa vastustajaansa.

Makwan Amirkhani selvitti vapaaottelun UFC:n Tukholman otteluillan punnituksen perjantaina aamupäivällä. Myös suomalaisen vastustaja Chris Fishgold sai vaa'an pysymään sallituissa rajoissa. 

Sekä Amirkhani että Fishgold painoivat punnituksessa 145 paunaa eli vajaat 66 kiloa. Ottelu käydään höyhensarjassa lauantai-iltana. 

Amirkhani on otellut UFC:ssä viiidesti ja voittanut kamppailuista neljä. Brittiläisen Fishgoldin saldo vapaaottelun huippuorganisaatiosta on yksi voitto ja yksi tappio. 

Kaksikon välillä räiskyi jo torstaina, kun he tapasivat mediatilaisuudessa. Ottelijat ottivat mittaa toisistaan otsat vastakkain, kunnes Amirkhani tuuppasi Fishgoldin kauemmas (video alla). 

Fishgold sanoi tilaisuudessa, että kaksikko on lähetellyt toisilleen vihamielisiä viestejä ottelun alla. Amirkhanilla oli erilainen näkemys. 

– En ole lähetellyt hänelle viestejä, Amirkhani aloitti MMA Fightingin haastattelussa ja jatkoi sitten viestillä Fishgoldille.

– Senkin nyhverö! Blokkasit minut sosiaalisessa mediassa, joten älä sano, että olen lähetellyt viestejä, sillä en voi tehdä sitä. 

Lue myös:

    Uusimmat