Mainos

Itseluottamusta uhkuva Makwan Amirkhani näkee itsessään valtavan muutoksen – "Tulen näyttämään, miksi sanani ovat tällaisia"

9:13
Videolla lisää Makwan Amirkhanin mietteitä seuraavasta UFC-ottelustaan.

Suomalainen UFC-tähti Makwan Amirkhani palaa vuoden tauon jälkeen häkkiin, kun hän kohtaa kesäkuussa britti Chris Fishgoldin. Amirkhani on viimeisen vuoden aikana muuttanut elämäntapojaan parempaan suuntaan.

Amirkhani nähtiin edellisen kerran UFC-häkissä viime vuoden toukokuussa. Nyt liki vuotta myöhemmin suomalaistähti julkisti viimein seuraavan ottelunsa, joka otellaan Tukholmassa kesäkuussa. Vastustajakseen Amirkhani saa Fishgoldin.

– Hän on sellainen sonni, joka tarvitsee kouluttajaa. Tulen näyttämään ensimmäinen kesäkuuta, miksi sanani ovat tällaisia. Olen eri levelillä, Amirkhani kommentoi MTV Urheilulle.

30-vuotias suomalaisottelija uhkui itseluottamusta maanantaisessa lehdistötilaisuudessa. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä itsetunnon pönkittämisestä, vaan taustalla on Amirkhanin selkeä elämänmuutos, joka tuo hänelle rutkasti itsevarmuutta.

– Näen ehkä ensimmäistä kertaa itsessäni urheilijan, kun katson peilistä. Olen elänyt niin kuin urheilija, muuttanut koko ympäristön ja kulttuurin urheilijamaiseksi ja tehnyt asioita, joita urheilijan kuuluu tehdä ja asioita, joita mun ammattiin kuuluu. Sen takia olenkin niin innoissani, Amirkhani hehkuttaa.

– Mun on ollut pakko muuttaa koko kulttuuri urheilulliseksi ja tehdä asioita, jotka edistävät uraani.

Itsevarmat puheet juontavat juurensa viimeisen vuoden ajalle, jonka aikana Amirkhani on paiskinut hommia niska limassa. Vuoden aikana tehdyt harjoitukset ovat kehittäneet suomalaista toden teolla.

– Olen tehnyt sellaisen määrän töitä tämän eteen. Tällaiset puheet eivät tule vain sen takia, että kohentaisin omaa itsetuntoani. Tämä perustuu faktoihin ja siihen, mitä mä olen tehnyt viimeisen vuoden aikana. Olen innoissani, enkä meinaa pysyä housuissani. Haluan oikeasti päästä sinne ja näyttää, mistä nämä puheet oikein tulevat, Amirkhani vakuuttaa.

Mitä terveisiä Amirkhani lähettää suoraan vastustajalleen? Mitä suomalaistähti ajattelee Tuhkolmaan matkustavista kannattajista? Katso Amirkhanin haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja