Maksaisitko 27 500 euroa tästä pelitietokoneesta? Jäähdytyskin vaatii kaksi vesipumppua

Mitä tekisit jos voittaisit 27 500 euroa puhtaana käteen? Lähtisitkö maailmanympärimatkalle, ostaisitko uuden auton, hankkisitko osakkeita vai uhraisitko koko summan viimeistä senttiä myöten tietokoneeseen?

Suomalainen Jimm’s PC-Store on tuonut markkinoille viihde- ja pelikäyttöön räätälöimänsä tietokoneen, jota voi luonnehtia niin ulkonäöltään, hinnaltaan kuin ominaisuuksiltaan hirviöksi.

Legendary King  hyrrää kahdella Intel Xeon E5-2699v3 -suorittimella. 2 400 megahertsin DDR4-keskusmuistia löytyy tietokoneen sisuksista 64 gigatavua.

Grafiikan suorittamiseen on valjastettu neljä NVIDIA GeForce GTX TITAN X -näytönohjainta, joissa jokaisessa on 12 gigatavua nopeaa muistia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että näytön tarkkuuden voi asettaa äärimmäisen korkealle.

Koneen massamuistina on neljä kappaletta yhden teratavun SSD-levyjä käyttöjärjestelmä- ja pelikäyttöön. Näiden lisäksi King sisältää myös toiset neljä kappaletta yhden teratavun SSD-levyjä tiedostojen tallentamiseen.

Kovat tehot synnyttävät samalla myös kuumuutta. Koneen jäähdytyksestä vastaa kahden vesipumpun vesijäähdytysjärjestelmä, joka jäähdyttää niin suorittimen, keskusmuistin kuin näytönohjaimetkin. 

Mikäli taskussa ei nyt satu olemaan ylimääräistä 27 500 euroa, niin hyvä puoli on siinä, että parin vuoden päästä vastaavan koneen saa luultavasti jo muutamalla tuhannella eurolla.

Lue myös:

    Uusimmat