Makkaramuhennos

  • 1 lenkki makkaraa
  • 1 iso sipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • n. 100 g pekonia
  • maustepippuria
  • lipstikkaa
  • n. 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä

Hienonna pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa makkara ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.Kuumenna pannu. Paista pekonia hetki. Lisää sipuli ja paista hetki.

Lisää makkarakuutiot ja kesäkurpitsakuutiot ja ruskista hieman. Mausta maustepippurilla ja lipstikalla. Lisää joukkoon vehnäjauho hyvin sekoittaen. Lisää sitten vesi.

Anna muhennoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja tomattilohkojen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja