Mainos

Makkaramuhennos

  • 1 lenkki makkaraa
  • 1 iso sipuli
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • n. 100 g pekonia
  • maustepippuria
  • lipstikkaa
  • n. 1 rkl vehnäjauhoja
  • 3 dl vettä

Hienonna pekoni. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa makkara ja kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.Kuumenna pannu. Paista pekonia hetki. Lisää sipuli ja paista hetki.

Lisää makkarakuutiot ja kesäkurpitsakuutiot ja ruskista hieman. Mausta maustepippurilla ja lipstikalla. Lisää joukkoon vehnäjauho hyvin sekoittaen. Lisää sitten vesi.

Anna muhennoksen hautua hetki miedolla lämmöllä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja tomattilohkojen kanssa.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.