Maisa Torpalla oli iso kynnys kutsua Maria Veitola yökylään: "Tämä oli 11 vuotta kestäneen julkkisurani vaikein kokemus"

0:54
Tällaisen lahjan Maria Veitola jätti Maisa Torpalle yökyläilyn jälkeen.

Maisa Torppa ajatteli aiemmin, ettei hänen tarvitse näyttää ihmisille sitä, kuka oikeasti on.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kauden kolmannessa jaksossa Maria Veitola vieraili Maisa Torpan luona Nurmijärvellä. Julkkiskaunotar kertoo MTV Uutisille, että on saanut koko viikon positiivista palautetta katsojilta.

– Minulla on monia satoja viestejä lukematta. Pitää odottaa, että tulee vapaapäivä, sillä haluan vastata kaikkiin viesteihin. Olen itkenyt pitkin viikkoa lukiessani palautetta, Torppa kertoo.

Torppa on saanut erityisen paljon viestejä siitä, kuinka monella ihmisellä on muuttunut kuva hänestä, kun näkivät jakson.

– Arvostan sellaisia ihmisiä, jotka pystyvät sanomaan reippaasti, että on sattunut jostain juorulehdistä lukemaan otsikoita ja muodostanut niiden kautta mielipiteen. Minulla oli tosi iso kynnys lähteä mukaan tähän ohjelmaan.

– Olen ajatellut aiemmin, ettei kenenkään tarvitse tietää, kuka minä oikeasti olen. Tämä oli 11 vuotta kestäneen julkkisurani yksi vaikein kokemus ja haastavin teko näyttää, kuka oikeasti olen.

Kuvauspäivä meni lopulta hyvin, ja Torppa nautti täysillä Veitolan vierailusta. Lopulta hän ei olisi halunnut, että Veitola lähtee. Torppa ei tuntenut entuudestaan Veitolaan, ja hän jännittikin  hieman ensitapaamista. 

– Tiedän, että Maria on hyvin valmissanainen, kun olen katsonut aiemmin ohjelmaa. Hän oli todella paljon lempeämpi ihminen, mitä osasin odottaa, Torppa toteaa. 

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja