Maria Veitolalla oli eniten ennakkokäsityksiä erityisesti yhdestä yökyläemännästä: "Kuinka monta viihdeuutista olen lukenutkaan tapaamatta häntä"

4:25
Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutstuja tuntemattomilta.

Maria Veitola on saanut kuuden kauden aikana Yökylässä Maria Veitolan yökyläisännistä ja -emännistä irti kipeitäkin asioita. 

Katsojien rakastama Yökylässä Maria Veitola -ohjelma nähdään jälleen Maikkarin syysohjelmistossa. Suosikkisarjan kuudes tuotantokausi on entistä pidempi, sillä Maria Veitola suuntaa yökylään peräti 14 tunnetun suomalaisen luo. Vielä heistä on paljastamatta neljä nimeä. 

Ohjelmasta oli ehditty kuvata jo muutama jakso, kun hallitus alkoi tiukentamaan koronarajoituksia. Tuotannon onneksi heillä oli muutoinkin laitettu kalenteriin kuvaustauko, joten korona ei sekoittanut täysin suunnitelmia. Kaikkia jaksoja ei ole vielä purkitettu, vaan ne ovat edessäpäin. Ulkomailla oli tarkoitus kuvata yksi jakso, joka jouduttiin perumaan.

– Meillä kävi hyvä munkki sen suhteen. Myöskään kukaan meidän päähenkilöistä ei onneksi sairastunut, tai heidän läheisensä. Vierailumme oli myös monelle henkireikä, kun elettiin aikaa, jolloin vietettiin aikaa pääasiassa kotona, Veitola kertoo ohjelman pressitilaisuudessa. 

Yhteys

Viimeisimpänä Veitola vieraili laulaja Tuure Kilpeläisen ja taiteilija Manuela Boscon luona. Kolmikko sai toisiinsa oitis yhteyden. 

– Aina se viimeisin yökyläily on mielessä ja siellä läpi käytyjä asioita jää pohtimaan. Heidän kohtaaminen oli koko kuvausryhmälle hyvin vaikuttava.

Veitola myöntää, että häntä ja myös kuvausryhmää jännittää usein yökylävierailu, niin myös päähenkilöitä. 

– Aluksi usein arastellaan ja ollaan varpaisillaan ja katsotaan, että miten se yhteys syntyy. Manuelan ja Tuuren kanssa se yhteys syntyi heti. Sitä ajattelee, että ei noiden kanssa ole välttämättä yhteistä ja sitten kun se yhteys löytyy, siinä on jotain maagista. 

Yhdessä tiiminä

Luonnollisestikin Veitolalla on tietynlaisia ennakkokäsityksiä päähenkilöistä. Eniten käsityksiä Veitolalla oli alkuun seurapiirijulkkis Maisa Torpasta, joka nähdään toistuvasti erinäisissä otsikoissa. 

– Kuinka monta viihdeuutista olen lukenutkaan hänestä tapaamatta kuitenkaan kasvokkain. Kyllähän siinä syntyy tietynlainen kuva, kun joku on todella paljon otsikoissa. Sitä alkaa pohtia, että kuka tuo tyyppi on, joka meitä niin paljon kiinnostaa ja miksi minä myös luen nämä uutiset.

Kuuden kauden aikana Veitola on saanut irti päähenkilöistä todella kipeitäkin asioita. Miten Veitola saa tuntemattomat ihmiset avautumaan hänelle?

– Se on mun supervoima ja luulen, että se on verenperintöni karjalaisuus. Osasyy voi olla myös se, kun olen maalta kotoisin ja sen myötä ymmärän monenlaista todellisuutta. Olen vain syntyjäni sellainen, että pidän ihmisiä hyvin kiehtovana.

– Kaikki lähtee kuitenkin työryhmästä ja tuottajan ensimmäisestä puhelusta, jossa aletaan rakentamaan sitä luottamuksen ilmapiiriä. Sitä fiilistä, että tehdään yhdessä eikä lähdetä heidän luokse repimään sitä, mitä haluamme, Veitola jatkaa. 

Uudet Yökylässä Maria Veitola -jaksot alkavat Maikkarin superviikolla torstaina 3.9. klo 21. MTV3-kanavan superviikolla 31.8.-6.9. starttaa yhteensä kahdeksan ohjelman uudet jaksot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja