Mainokset tulevat Applen App Storen hakutuloksiin – nyt myös Suomessa

Applen App Store -sovelluskauppaan on pian tulossa mainoksia myös Suomessa. Apple tiedotti, että mainostaminen mahdollistuu vastedes yhteensä 46 uudessa maassa. Asiasta uutisoi 9to5Mac.

Piakkoin, kun sovellusta etsii hakusanalla, näyttää App Store ensimmäisenä hakutuloksena maksettuja mainoksia sovelluksista, jotka vastaavat hakua. Mainostettu sisältö on merkitty sinisellä taustalla, josta sen erottaa tavallisista hakutuloksista. Mainokset näytetään tuloksissa ensimmäisinä, tavalliset hakutulokset niiden jälkeen.

Sovellusten mainostaminen App Storessa on pian mahdollista yhteensä 46 uudessa maassa, myös Suomessa ja muualla Pohjolassa Islantia lukuun ottamatta.

Apple on myös helpottamassa mainoskampanjoiden järjestämistä sovelluskehittäjille. Siinä missä tähän mennessä kampanjan on joutunut suunnittelemaan jokaiselle maalle erikseen, voi saman ja kerralla suunnitellun kampanjan vastedes aloittaa samanaikaisesti useamman maan sovelluskaupassa.

Applen arvellaan kehittelevän App Store -mainonnastaan yhä suurempaa tulonlähdettä tulevaisuudessa. Joidenkin arvioiden mukaan mainonnasta voisi kehittyä jopa miljardibisnes.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja