Mainos

Maidottomat uutuudet: Manteli- ja hasselpähkinäjuomat!

Nyt GoGreenin juomista löytyy pähkinän makua – uusi samettisen täyteläinen Hasselpähkinä-riisijuoma ja miellyttävän mieto Mantelijuoma on saapunut Suomeen. Nauti uudet juomamme huurteisen kylminä tai lämmitettyinä, tai käytä niitä vaikka smoothiessa.

GoGreenin uudet juomat eivät sisällä lainkaan maitoproteiinia, laktoosia tai gluteenia. Tuoreista manteleista valmistettu makea Mantelijuoma ja kermainen Hasselpähkinä-riisijuoma ovat täydellisiä sellaisenaan huurteisen kylminä tai lämmitettyinä, mutta sopivat loistavasti myös myslin ja puuron kanssa nautittaviksi samoin kuin smoothieihin sekoitettuna.

Mantelijuoma Original 1 litra

GoGreenin Mantelijuoma Originalissa on tavallista mantelia (ei paahdettua) ja se sopii hyvin mysliin, puuroon ja smoothieen. Mantelijuoma on myös todella hyvää kylmänä sellaisenaan.

+ Ei maitoproteiinia!
+ Laktoositon
+ Gluteeniton


Ainesosat:

Vesi 93,7%, sokeri, manteli 2%, suola, sakeutusaine (E 412, E 418), emulgointiaine auringonkukkalesitiini. Ei suositella alle 1-vuotiaille.

Ravintosisältö, ravintoarvo per 100 g:

Energiaa 130 kJ/ 30 kcal
Rasvaa 1,1 g
josta tyydyttynyttä 0,1 g
Hiilihydraattia 4,5 g
josta sokereita 4,2 g
Ravintokuitua 0,2 g
Proteiinia 0,4 g
Suolaa 0,1 g
Laktoosia 0 g


Hasselpähkinä-riisijuoma 1 litra

GoGreenin Hasselpähkinä-riisijuoma on tehty kasviskunnan raaka-aineista. Se on täyteläinen hyvänmakuinen juoma, jossa hasselpähkinä korostuu. Hasselpähkinäjuoma sopii smoothieen ja mysliin ja se on todella hyvää sekä kylmän huurteisena että lämmitettynä sellaisenaan juotuna.

Valmistus:

GoGreenin Hasselpähkinä-riisijuoma on tehty kasviskunnan raaka-aineista. Se on täyteläinen hyvänmakuinen juoma, jossa hasselpähkinä korostuu. Hasselpähkinäjuoma sopii smoothieen ja mysliin ja se on todella hyvää sekä huurteisena että lämmitettynä sellaisenaan.

Ainesosat:

Vesi 84,3%, riisi 8,8%, hasselpähkinä 4%, sokeri, maltodekstriini, suola. Saattaa sisältää muiden pähkinöiden jäämiä. Ei suositella alla 6-vuotiaille.

Ravintoarvo per 100 g:

Energiaa 300 kJ/ 70 kcal
Rasvaa 2,6 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 11 g
josta sokereita 6,1 g
Ravintokuitua 0,5 g
Proteiinia 0,7 g
Suolaa 0,1 g
Laktoosia 0 g

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat