Madventures-Riku täytti 40 vuotta – uusi tyyli ja useita projekteja

Madventures-sarjasta tutulla Riku Rantalalla on jatkuvasti monta rautaa tulessa.

Huomenta Suomessa keskiviikkona vieraillut tuottaja ja toimittaja Riku Rantala, 40, julkaisee yhdessä seikkailijakaverinsa Tuomas "Tunna" Milonoffin kanssa syyskuun alussa kuudennen tietokirjansa, joka kantaa nimeä Madventuresin maailmanselitys.

– Siinä yritetään hakea vastauksia elämän suuriin kysymyksiin, ja vastausta myös elämän tarkoitukseen. Kirja, joka toimii toivottavasti erittäin hyvänä reissulukemisena, mutta myös antaa aineksia hyviin keskusteluihin kapakoissa ja kahvipöydissä ympäri maailmaa, Rantala pohtii.

Vaikka Madventuresia ei tällä hetkellä kuvata, ovat Rantalan ja Milonoffin matkat viime aikoinakin jatkuneet, tosin erillään toisistaan.

– Ehkä jonain päivänä Madventures vielä tekee paluun, se hotsittelisikin jo aika paljon pikku hiljaa. Ne on aina niin rankkoja reissuja, että menee toipumiseenkin oma aikansa, Rantala heittää.

Hyvää lääkettä väliaikaiseen matkakuumeeseen tarjoilee kaksikon tuottama uusi Sami Yaffa: Sound Tracker -sarja, jossa seurataan Hanoi Rocksistakin tutun Sami Yaffan matkaa ympäri maailmaa erilaisiin musiikkikulttuureihin tutustuen. Lisäksi Docventures-dokumenttisarjasta tullaan näkemään toinen kausi.

Suomen seksikkäimmän titteli naurattaa

Rantalalla pyyhkii hyvin myös henkilökohtaisessa elämässä. Eeva-lehden lukijat valitsivat seikkailijan taannoin Suomen seksikkäimmäksi mieheksi.

– Ensimmäinen reaktio sekä itsellä että läheisillä ja frendeilläkin on ollut sellainen rehevä nauru. Maailma tarvitsee lisää naurua, ja se on hauskaa herättää myös huvittuneita tunteita. Kyllähän me kaikki ymmärretään, että se on hieman huvittavaa, Rantala naurahtaa tittelistään.

– Luulen, että se voittotulos on tehty jollain todella vanhalla kuvalla, mies toteaa vaatimattomana.

Rantala on totuttu näkemään kaljuna, mutta tänä vuonna mies on kasvattanut itselleen hiukset. Rantala täytti hiljattain 40 vuotta.

– Tässä nelikybäsenä piti vähän testata, että tuleeko sieltä enää mitään, hän vitsailee.

Lue myös:

    Uusimmat