Mainos

Madventures myyty lähes 200 maahan

Madventuresin tv-oikeudet on myyty National Geographicille.

National Geographic:n Adventure -kanava tulee esittämään Subilla keväällä nähdyn Madventuresin kansainvälisen tuotantokauden. Tuomas Milonoffin ja Riku Rantalan palkittu matkailuohjelma on nyt hankittu yhteensä 189 maahan.

Madventuresin toimittaja Riku Rantala ja ohjaaja Tunna Milonoff ovat ylpeitä siitä, että suomalainen suora puhe, huumori ja laadukas matkadokumentti uppoavat näin laajaan kansainväliseen yleisöön.

– Se osoittaa, että kaikkialta löytyy ihmisiä, jotka kaipaavat televisiosta muutakin kuin muovia ja markkinapalloja, sanoo Rantala.

Rantalan mukaan tärkeintä sopimuksessa olikin sen laajuus, ja National Geographicin maine laadukkaana kanavana.

– Rahallisesti tämä ei ole kaukana nappikaupasta, vaikka melkein koko maailmasta onkin kyse. Tv-oikeuksien myynnillä harva rikastuu, eikä ole tarviskaan rikastua.

National Geographic Society on eräs maailman suurimmista yleishyödyllisistä kasvatuksellisista ja tieteellisistä järjestöistä. Sen tarkoituksena on edistää yleistä maantieteen ja maailman tuntemusta. Järjestöllä on useita tv-kanavia.

Euroopassa Madventuresin oikeudet on hankkinut alkuperäisten tuottajien, Subin ja brittiläisen Fiverin, lisäksi Venäjän MTV, Norjan TV2, Puolan Polsat Play, Belgian Acht, Unkarin TV3 ja Israelin Travel Channel. Kaikkien on määrä esittää sarja ensi vuoden aikana, jolloin matkailuohjelmasta tulee kaikkien aikojen laajimmalle levinnein suomalainen tv-ohjelma.

Yhdysvalloissa Madventuresia on tänä syksynä esittänyt Travel Channel.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.