Madonnan tytär häpeää äitinsä käytöstä

Madonnan 15-vuotias tytär Lourdes ei pidä äitinsä käytöksestä ja toivoo tämän muuttuvan.

Madonna, 53, on vuosikymmeniä viihdyttänyt sekä shokeerannut yleisöä ja myynyt samalla yli 200 miljoonaa albumia. Muun muassa tähden asuvalinnat ja lavaesiintyminen ovat saaneet fanit haukkomaan henkeään. Madonna ei ole koskaan peitellyt seksuaalisuuttaan ja on jopa julkaissut Sex-nimisen kirjan. Viime vuosina viisikymppinen laulajatar on viihtynyt huimasti nuorempien miesten käsipuolessa.

Nyt Madonnan 15-vuotias tytär Lourdes on saanut tarpeekseen äitinsä villistä käytöksestä, kertoo The Enquirer-lehti.

– Lourdes rakastaa äitiään eiväthän hänen edesottamuksensa ole mitään uutta, mutta nyt tytär on kasvamassa aikuiseksi. Hän ei halua kenenkään pilkkaavan äitiään tai kutsuvan tätä "puumaksi", ystävä paljastaa.

Nykyään Madonna tapailee 25-vuotiasta tanssijaa Brahim Zaibatia. Sitä ennen hän seurusteli itseään yli puolet nuoremman brasilialaismalli Jesus Luzin kanssa.

– Lourdes toivoo, että hänen äitinsä muuttui enemmän toisten äitien kaltaiseksi ja alkaisi deittailemaan omanikäisiään miehiä, perheystävä kertoo.

Lähteiden mukaan Lourdes tuntee itse olevansa äitiään kypsempi.

– Hän haluaisi heidän elävän tavallista elämää, mutta välillä äiti ei osaa rauhoittua. Hän on jatkuvasti "Madonna!"

Musiikkilegendalla on neljä lasta, 15-vuotias Lourdes ja 11-vuotias Rocco sekä adoptiolapset David Banda, 6, ja Mercy, 5.

Lähde: Enquirer (joulukuu 2011)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja