Madonnan kuumimmat miehet – katso!

Madonnalla on yksityiselämässä silmää komeille miehille. Helmi esittelee supertähden kuumat miessuhteet!

Maailman suurimmalla supertähdellä, Madonnalla on ollut nuoruudessaan mitä erilaisimpia miehiä, mutta hänen julkisen elämänsä ensimmäisiin miehiin kuuluu näyttelijä Sean Penn. Pari tapasi vuonna 1985 ja kiirehti jo samana vuonna naimisiin. Ero tuli jo kolmen vuoden kuluttua, mutta virallisesti avioero astui voimaan vasta vuonna 1989. Myöhemmin on kerrottu, että Sean Penn oli Madonnaa kohtaan väkivaltainen, koska ei kestänyt vaimonsa menestystä.

Vuonna 1989 Madonnalla oli päärooli elokuvassa Dick Tracy. Samaa elokuvaa tähditti sekä ohjasi Warren Beatty. Pop-laulaja rakastui itseään 20 vuotta vanhempaan mieheen, mutta suhde ei kestänyt kovin pitkään.

Warren Beattyn jälkeen Madonna deittaili muun muassa malli Tony Wardia, mutta siirtyi pian räppäri Vanilla Iceen vuonna 1991. Suhde räppäriin kesti kahdeksan kuukautta. Vanilla Ice esiintyi myös Madonnan Sex-kirjassa. Tänä vuonna mies paljasti, että .

Erikoisesta tyylistään tunnettu koripallotähti Dennis Rodman on myös viettänyt omien sanojensa mukaan kiihkeitä hetkiä Madonnan kanssa. Parilla oli suhde 90-luvun puolivälin tienoilla. Rodmanin mukaan Madonna oli ensin katsonut häntä seksikkäästi ja ilmoittanut sitten, että miehen pitää tulla hänen huoneeseensa.

Madonna aloitti suhteen kunto-ohjaaja Carlos Leoniin vuonna 1994. Suhde Leoniin kuivui kokoon, mutta kohtaamisesta jäi muistona tytär Lourdes, joka syntyi vuonna 1996. Carlos Leon ja Lourdes pitävät edelleen tiiviisti yhteyttä. Carlos Leonin jälkeen Madonnalla kerrotaan olleen suhde brittiläiseen kirjailijaan Andy Birdiin. On-off-suhde kesti noin vuoden ajan.

Vuonna 1998 Madonna tapasi ehkä elämänsä pitkäaikaisimman rakkauden, itseään kymmenen vuotta nuoremman brittiohjaajan Guy Richien. Yhteinen poika Rocco syntyi vuonna 2000, hiukan ennen pariskunnan häitä. Vuoden 2008 lopulla pari erosi. Syyksi on uumoiltu sitä, ettei Guy Richie kestänyt vaimonsa varjoon jäämistä.

Erohuhujen aikaan Madonna yhdistettiin amerikkalaiseen baseball-pelaajaan Alex Rodrigueziin. Suhteesta ei kuitenkaan kehittynyt sen pidempää. Myöhemmin Rodriguez deittaili muun muassa näyttelijä Cameron Diazia.

Viisikymppinen Madonna siirtyi pian nuorempiaan komistuksiin. Hänen käsipuolessaan on tallustanut 22-vuotias brasilialainen mallikomistus Jesus Luz, jonka Madonna tapasi kuvauksissa. Jesus Luz väitti alkuun olevansa vain ystävä Madonnan kanssa, mutta matkusti silti tähden kiertueen mukana. vuonna 2010.

Jesus Luzin jälkeen laulajatar ihastui kolmekymppiseen ja kaksikon kerrottiin flirttailleen ahkerasti. Vuonna 2010 Madonna bongattiin 24-vuotiaan Brahim Zaibatin kainalossa. Supertähti ja ranskalaistanssija tapasivat vaatemerkin lanseeraustilaisuudessa. Parin suhde on kehittynyt niin pitkälle, että pitävät Zaibatia jo roolimallinaan.



Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Splash

Lähteet: Splash, ivillage.co.uk, wikipedia.org,

Lue myös:

    Uusimmat