Maalaa itsesi näkyväksi liikenteessä

Volvolla on hyvä maine turvallisten autojen valmistamisesta. Nyt valmistaja tuo markkinoille heijastavan maalin pyöräilijöiden turvallisuuden parantamiseksi.

Volvo on tunnettu turvallisena pohjoismaisena autonvalmistajana. Ruotsalainen merkki on tehnyt pitkään työtä liikenneturvallisuuden parantamiseksi ja valmistajalla on tähän liittyen Visio 2020 -ajattelu. Sen mukaan kenenkään ei tulisi kuolla tai loukkaantua vakavasti uudessa Volvo-autossa vuoden 2020 jälkeen.

Autoilijoiden turvallisuuden lisäksi Volvo keskittyy muiden tielläliikkujien huomioimiseen. Nykyään kaikkiin Volvoihin on saatavilla Intellissafe-turvallisuusjärjestelmät, joihin kuuluvat tutkan ja kameran avulla toimiva jalankulkijat sekä pyöräilijät havaitseva automaattijarrutus.

– Volvo on johtaja autojen turvallisuusteknologian kehittelyssä ja olemme ylpeitä, kun turvallisuustyömme auttaa myös muita kuin Volvo-autoja ajavia, sanoo Volvo Car Finlandin markkinointipäällikkö Kari Joronen.

Uusimpana tuotteena Volvo Group on kehittänyt yhteistyössä ruotsalaisen Albedo100:n kanssa Volvo Life Paint -maalin. Kyseessä on suihkutettava ja valoisassa näkymätön maali, joka kuitenkin heijastaa valoa pimeässä. Maalia voi suihkuttaa esimerkiksi vaatteisiin, kypäriin ja reppuihin, eikä se vaikuta kohteiden alkuperäisen väriin. Life Paintin vaikutus kestää noin viikon riippuen pinnasta ja suihkutetusta määrästä. Sen voidaan myös tarvittaessa pestä pois. Volvo Life Paint on saatavilla Volvo-jälleenmyyjiltä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja