Maajussi-Tuomo viettää toista kertaa juhlapyhät avopuolisona ja isäpuolena: "Pitkä aika meni, ettei joulu tuntunut joululta"

Maajussi-Tuomo iloitsee saadessaan viettää toisen joulun uuden perheensä kanssa.

Maajussille morsian -ohjelma muutti maajussi-Tuomon elämän kertaheitolla vuonna 2018, kun hän rakastui palavasti morsianehdokkaaseensa Marjoon

Viime vuonna joulun aikaan Marjo muutti Tuomon luokse Rantasalmelle pienen tyttärensä kanssa. Näin ollen Tuomo pääsee viettämään tänä vuonna toista kertaa joulua yhdessä uuden perheensä kanssa. 

Marjo ja hänen tyttärensä ovat tuoneet mukanaan myös uusia perinteitä Tuomon joulunviettoon. 

– Kuulemma lanttulaatikot ja muut pitää olla pöydässä. Marjon puolelta ne tuli lähinnä. Eihän mulla ole ollut muina vuosina kuin itselleni joulu, niin se kinkku on riittänyt. 

Tuomolla onkin ollut aiempina vuosina kunnianhimoinen urakka joulukinkkunsa kanssa. Esimerkiksi viime vuonna Tuomon kinkku painoi yli kymmenen kiloa ja maajussi pisteli sen poskeensa kokonaisuudessaan joulupyhien aikana. 

– Kinkkumyyjä sanoi mulle, ettei löydy tänä vuonna yhtä isoa kinkkua, mutta ei ehkä tarvitsekaan. Semmoinen varmaan 8-kiloinen tulee nyt tänä vuonna. 

– Sen mikä ottaa niin se pitää myös syödä, maajussi nauraa. 

Yhteinen joulu uuden perheen kanssa tuntuu Tuomosta erittäin hyvältä. Maajussin mukaan joulu on löytänyt jälleen merkityksen hänen elämässään. 

– Se on vähän niinkuin eläisi semmoista omaa, lapsuuden ajan joulua taas. Pitkä aika meni, ettei joulu tuntunut joululta. Niin nyt tuntuu vähän siltä, miltä lapsena tuntui. Kun mukana on joku, jota jännittää enemmän, niin kyllähän sitä on hienoa seurata vieressä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja