Maajussi-Miia lunastaa lupauksensa – täräyttää sulhasehdokkaalleen härskin kysymyksensä: "Onko se a: touhutippa vai b: joku muu?"

0:51
Katso videolta, kuinka Mian puolisoehdokas reagoi härskiin kysymykseen!

Maajussi-Miia löytää yhteisen sävelen ensimmäisen sulhasehdokkaansa kanssa.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ja maajussittaret ovat tehneet ensimmäisen vaikean päätöksensä sen suhteen, ketä he ovat kutsuneet ensimmäisille pikatreffeille Naantaliin. Nyt rakkautta etsivät kohtaavatkin ensimmäistä kertaa mahdolliset puolisoehdokkaansa. 

Maajussi-Miia kohtaa hermostuneena ensimmäisen sulhasehdokkaansa Esan. Miia pohtii Esan olevan hänen mielestään komeampi livenä kuin kuvissa. 

Miia testaa Esaa ensin esittämällä tälle sanan, johon Esan on vastattava asialla, joka hänelle tulee siitä ensimmäisenä mieleen. Miia ja Esa vaikuttavatkin olevan samalla sivulla usean Miian luetteleman sanan suhteen. 

– Olen niin tunneihminen, niin ehkä siinä on aavistus ihastusta jo, Esa pohtii jakson aikana. 

Maajussitar myös lunastaa lupauksensa sen suhteen, että hän aikoo kysyä jokaiselta sulhasehdokkaalta oudon kysymyksen, jonka hän paljasti edellisessä jaksossa. Esa on Miian ensimmäinen kokelas. 

– Kun pihalla pakkasella touhutaan, mä haluan kaikkea tehdä töitä, niin sitten kun mennään takaisin sisälle ja alkaa nenä vuotaa, niin onko se a) touhutippa vai b) joku muu, Miia tiedustelee Esalta. 

– Sekä että, kuuluu Esan vastaus. 

Vastaus miellyttää Miiaa. 

– Esa on semmoinen ihminen, kenen kanssa voisi tehdä enemmänkin tuttavuutta. Mielenkiintoisen oloinen tyyppi. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja