Maajussi-Kalle kohtaa odottamattoman hetken farmiviikoilla: "Kyllä tämä asiaa vaikeuttaa ja monimutkaistaa"

2:28
Maajussi-Kalle yllättyy sekavista tunteistaan. Katso videolta, miten treffit etenivät.

Maajussi-Kallen tilanne mutkistuu, kun mies pääsee treffeille morsianehdokkaansa Katjan kanssa.

Maajussille morsian -ohjelmassa maajussit ja puolisoehdokkaat syventävät tunteitaan sekä tuntemustaan toisiaan kohtaan treffipäivien merkeissä.

Vuorossa on farmiviikkojen toinen treffipäivä, kun maajussi-Kalle ja Katja pääsevät tutustumaan toisiinsa paremmin. Kaksikko viettää päivän metsäisellä laavulla, jossa he pääsevät tekemään yhdessä pizzaa. 

Katja on Naantalista lähtien ilmaissut olevansa hyvin kiinnostunut Kallesta ja myöntänyt, että jopa ihastuksen tunteita saattaisi olla ilmassa. Kallella puolestaan on ollut lämpimiä tunteita morsianehdokkaidensa joukosta erityisesti Niinaa kohtaan. Katjan kanssa vietetyn päivän jälkeen maajussi kuitenkin kertoo kameroille, että hänen tunteensa eivät ole enää yhtä selkeät. 

– Kyllä mulla sellaista kiinnostusta Katjaa kohtaan on. Vähän niinkuin farmiviikkoon lähdin tietyllä ennakkosuosikilla, kyllä tämä asiaa vaikeuttaa ja monimutkaistaa. Tässä täytyy aika isoja juttuja itsekseen miettiä, Kalle kertoo. 

Kaksikko päätyy keskustelemaan treffeillään siitä, millaista Katjan elämä on yksinhuoltajaäitinä. Kalle myöntää olleensa hieman huolissaan siitä, miten elämien yhteen sovittaminen onnistuisi, kun toisella on lapsi. Hän kertoo myös, ettei olisi aiemmin nähnyt itseään osana uusiperhettä. Maajussin mukaan pikatreffit Naantalissa kuitenkin käänsivät asian päälaelleen hänen mielessään. 

Katja ja maajussi-Kalle kävivät treffeillään erittäin henkilökohtaisen keskustelun – katso se kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja