Maajussi-Kalle ja Niina ovat nyt aviopari! Molemmat ottivat uuden sukunimen

Maajussille morsian -parin häävalmistelut – MTV paikalla 4:34
Katso videolta, miltä näyttävät Maajussille morsian -parin häävalmistelut – MTV paikalla

Maajussille morsian -ohjelmasta tutut Kalle ja Niina purjehtivat avioliiton satamaan lauantaina 22. heinäkuuta. MTV Uutiset on paikalla seuraamassa parin tärkeää päivää.

Maajussille morsian -ohjelmassa toisiinsa kaksi vuotta sitten rakastuneet Kalle ja Niina ovat nyt virallisesti aviopari. Rakastavaiset saivat toisensa Tyrvään kirkossa Sastamalassa lauantaina 22. heinäkuuta.

Kyynelsilmäinen Niina asteli isänsä käsipuolessa käytävän puoliväliin saakka, johon Kalle oli tullut häntä vastaan ja saattoi loppumatkan alttarille. Vihkimisen yhteydessä pappi antoi avioparille kaksi neuvoa: Pitäkää yllä positiivisuutta, joka teistä huokuu, älkääkä menkö nukkumaan ennen kuin ristiriidat on ratkottu.

Niina puolestaan lausui sulhaselleen koskettavat sanat parin vaihtaessa sormuksia.

Haluan jakaa ilot ja surut sinun kanssasi joka päivä. Rakastan sinua, hän sanoi.

Vihkitoimituksen lopussa hääkirkossa kuultiin Niinan musiikkiopettajaopintojen kautta löytyneiden ystävien lauluesitys. Oululainen Neliä-yhtye esitti Eppu Normaalin Joka päivä ja joka ikinen yö -kappaleen a cappella -tyylisesti.

Säävarauksesta huolimatta vesisade ei iskenyt päälle, ja pari pääsi avioitumaan auringon helliessä. Vihkimisen päätteeksi vastanaineet astuivat kirkoista ulos raikuvien aplodien säestäminä.

Vastaisuudessa tuore aviopari tunnetaan nimillä Kalle Linkki (ent. Hanhijärvi) ja Niina Wunsch Linkki (ent. Wunsch). Nimi Linkki tulee Linkin tilasta, Kallen isän suvun kotitilasta, jossa Niina ja Kalle asuvat.

Lue myös:

    Uusimmat