Maajussi-Jounin morsianehdokas on valmis löytämään loppuelämänsä rakkauden: "Nyt haluan oikean parisuhteen, sellaisen missä kunnolla jaetaan arkea"

5:54
Tässä ovat uudet maajussit ja maajussittaret!

Maajussi-Jounin morsianehdokas Henna on valmis tavalliseen ja kestävään parisuhteeseen.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään Naantalin treffiviikonloppua, jonka aikana maajussit ja heidän puolisoehdokkaansa pääsevät tekemään vihdoin lähempää tuttavuutta. Pikatreffit on käyty läpi, jonka jälkeen maajussit pääsevät tutustumaan ehdokkaisiinsa syvemmin ryhmätreffien merkeissä.

Maajussi-Jouni on päässyt tutustumaan Naantalissa tarkemmin morsianehdokkaaseensa Hennaan, 30, joka on kotoisin Espoosta. Henna kertoo MTV Uutisille olevansa tällä hetkellä opintovapaalla töistään ja opiskelevansa kestävää kehitystä. 

Hennan mukaan Jounissa viehätty samat kiinnostuksenkohteet niin työn kuin opiskeluidenkin kautta. Lisäksi Jounissa vetoaa Hennan mukaan maanläheisyys sekä tavallisuus, sillä hän arvostaa itse normaalia elämää.

Nainen kertoo olleensa sinkkuna nyt noin muutaman vuoden ajan. 

– Nyt haluan oikean parisuhteen, sellaisen missä kunnolla jaetaan arkea ja tehdään yhdessä asioita. Perheen myös, tai perhe tulee sitten jos on tullakseen. Nyt ei ole sellainen tunne, että pakko saada lapsia. 

Henna haluaisi myös ehdottomasti saada kutsun farmiviikoille voidakseen tutustua Jouniin lisää. 

– Tämä on niin pieni pintaraapaisu, että mahdotonta päästä sisälle toisen ajatusmaailmaan. Kyllä haluan tietää hänestä lisää. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja