Maajussi-Heidi muistaa vihdoin, missä tapasi entuudestaan tutun sulhasehdokkaansa: "Kyllä ne tavallaan olivat treffit silloin"

0:54
Maajussi-Heidi ja menneisyydestä tuttu sulhasehdokas kohtaavat vihdoin.

Maajussi-Heidi muistaa viimein, missä hän on kohdannut entuudestaan tutun sulhasehdokkaansa Timon.

Maajussille morsian -ohjelman maajussit ja maajussittaret ovat tehneet ensimmäisen vaikean päätöksensä sen suhteen, ketä he ovat kutsuneet ensimmäisille pikatreffeille Naantaliin. Nyt rakkautta etsivät kohtaavatkin ensimmäistä kertaa mahdolliset puolisoehdokkaansa. 

Edellisessä jaksossa ihmetystä aiheutti maajussi-Heidille kirjeen kirjoittanut sulhasehdokas Timo, joka kertoi kirjeessään kaksikon tavanneen toisensa ennenkin. Tätä tapaamista Heidi ei kuitenkaan itse muistanut. 

Tämän Heidi myöntää myös pikatreffeillä, kun pari kohtaa toisensa ensimmäistä kertaa Naantalissa. Timo kuitenkin virkistää Heidin muistia. 

– Mä olen käynyt sun luona, olit silloin niin työn touhussa. Juteltiin ja käytiin sisälläkin kuppi kahvia tai teetä juomassa. Siitä on varmaan kolmisen vuotta aikaa ehkä, Timo kertaa. 

Tämän myötä Heidikin muistaa viimein, että kaksikko on tosiaan tavannut toisensa aiemminkin. 

– Kyllä ne tavallaan oli treffit joo, siis sillä mielellä tavattiin, ei hän tullut koiria multa ostamaan, Heidi pohtii jaksossa itsekseen. 

Kaksikko tuumii kumpikin tahoilalan, että heidän juttunsa "vain jäi" muutama vuosi aiemmin. Kumpikin vaikuttaa kuitenkin siltä, että he ovat mielissään uudesta kohtaamisestaan. 

– Tämä oli niin hauska yhteensattuma, että kyllä mua naurattaa se, että näinkin voi käydä, Heidi miettii. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja