Maajussi-Heidi saa yllättävän yhteydenoton menneisyydestä: "Toivottavasti muistat minut joidenkin vuosien takaa"

5:47

Maajussi-Heidille kirjoittanut sulhasehdokas yllättää kertomalla olevansa naiselle entuudestaan tuttu.

Maajussille morsian -ohjelman neljä maajussia pääsevät vihdoin tutustumaan tarkemmin kirjeisiin, joita puolisoehdokkaat ovat heille lähettäneet. Kotipitäjissään kaksi maajussia sekä -jussitarta syventyvät läheistensä avustuksella tarkemmin tutkimaan yhteydenottoja ja tekemään päätöksiä sen suhteen, ketkä saavat kirjeiden perusteella kutsun Naantaliin. 

Maajussi-Heidi käy läpi kirjeitä yhdessä ystävättärensä kanssa. Heidin ystävä lukee maajussittarelle ääneen pätkän yhdestä kirjeestä, jossa sulhasehdokkaan lupailut saavat Heidille hieman punaa poskelle. 

– Illan tullen laitan naisen hurmioon. Ja senhän näkee sitten kun tulet käymään, kirjeessä lupaillaan. 

Toteamus saa Heidin nauramaan. 

– Kuulostaa lupaavalta, nainen toteaa. 

Toinen sulhasehdokas sen sijaan yllättää Heidin täysin kirjeellään. Sulhasehdokas nimittäin vihjaa, että hän ja Heidi ovat kohdanneet ennenkin. 

– Päätin lähestyä sinua pitkän harkinnan jälkeen. Toivottavasti muistat minut ehkä joidenkin vuosien takaa, kirjeessä todetaan. 

Heidi tarkastelee miehen kuvaa tarkemmin ja ei keksi, mistä kaksikko toisensa tuntisi entuudestaan. Vaikka kirjeessä annetaan ilmeisesti pieni vihje siitä, mistä pari toisensa saattaa entuudestaan tuntea, ei tämä soita Heidin kelloja. 

Kirjeen lähettänyt Timo sen sijaan kertoo jaksossa, että hän ja Heidi ovat tavanneet toisensa kolmisen vuotta sitten, mutta kaksikon "juttu" jäi miehen mukaan hieman kesken. 

– Mietin kauan, että kirjoitanko, mutta kuitenkin päätin, että en mä siinä mitään häviä. 

Maajussille morsian MTV3-kanavalla maanantaisin kello 20!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja