Maajussi-Antti-Jussin kevät on ollut yhtä vuoristorataa – löysi rinnalleen uuden rakkaan: "Ei järjellä ajateltu, se meni kuin itsestään"

Maajussi-Antti-Jussin kevät on ollut huolia täynnä, mutta valoa tuo miehen elämään nyt uusi rakkaus.

Vuonna 2018 Maajussille morsian -ohjelmassa tutustuttiin maajussi-Antti-Jussiin, joka etsi tuolloin elämänsä rakkautta. Morsianta ei ohjelman myötä kuitenkaan löytynyt, ja Antti-Jussi eli hiljaiseloa rakkausrintamallaan ohjelman jälkeenkin. 

Nyt asiaan on kuitenkin tullut muutos, sillä Antti-Jussi kertoo MTV Uutisille löytäneensä rinnalleen rakkaan. Antti-Jussin mukaan nainen löytyi deittisovellus Tinderin kautta. Kaksikko oli alkanut jutella toisilleen tammikuun tienoilla ja viikko ennen vappua nainen vieraili ensimmäistä kertaa Antti-Jussin luona. 

– Siinä kävi oikeastaan sillä tavalla, että molemmat olivat vähän puulla päähän lyötyjä, että mitä tässä oikein tapahtui. Ei järjellä ajateltu, se meni kuin itsestään. 

– Tässä kun on itse tullut viisi vuotta sinkkuiltua, niin ei viiteen vuoteen ole tällaista tunnetta tullut itselle. Se vaan on, kun kemia vie, sitä et pysty omalla järjellä selittämään, että mikä nyt toisessa on se juttu, ja toisella on sama fiilis. 

Äitienpäivänä pari teki päätöksen, että he seurustelevat virallisesti. Näin ollen Tinderit ja muut saivat lähteä kummankin puhelimesta ja he keskittyvät nyt kahden, erilaisen elämän yhteen sovittamiseen. 

Ratkaisu tuntuu Antti-Jussista kuitenkin hyvältä, vaikka se vaatiikin kompromisseja ja sumplimista. 

– Ei tähän oikein itsekään osaa vielä suhtautua, että mitä hittoa, Antti-Jussi kertoo nauraen. 

Kuluva kevät on ollut Antti-Jussin elämässä melkoista vuoristorataa. Koronapandemian iskiessä Antti-Jussin luottotyömiehet jäivät jumiin kotimaahansa ja hetken aikaa tilanne maatilan kevään töiden suhteen näytti huolestuttavalta. Lopulta yksi työntekijöistä pääsi kuitenkin muutaman mutkan kautta Suomeen, ja kahden karanteeniviikon jälkeen hän hyppäsi töiden kimppuun Antti-Jussin tilalle. 

Lisäksi Antti-Jussin lääkäri teki huolestuttavan havainnon miehen vieraillessa vastaanotolla aiemmin keväällä. Maajussi mainitsi lääkärilleen korvassaan olevasta nirhaumasta, joka ei tuntunut parantuvan millään. 

– Lääkäri vilkaisi ja totesi, että tämä näyttää vähän mahdollisesti syövälle. Itse tipahdin siinä kohtaa, tuntui se lääkärinpenkki aika syvälle sen jälkeen istua, maajussi muistelee. 

Korvalehdestä otettiin koepala ja viikkojen odotuksen jälkeen tulokset tulivat. Lopputulema oli Antti-Jussin mukaan se, että on erittäin todennäköistä, ettei kyseessä ole kuitenkaan syöpä. Mikäli oudot merkit uusivat ihossa, on maajussin tuolloin hakeuduttava uudestaan lääkärin pakeille. 

– Ihan satavarmuutta ei tullut, että oliko vai eikö. Mutta aika suurella varmuudella ei ole. 

Vaikka Antti-Jussin kevät on ollut erilaisia huolia täynnä, nautti hän kuitenkin tällä hetkellä täysin rinnoin uudesta elämäntilanteestaan – ja sen mukana tulleesta tuoreesta rakkaudesta. 

– On tullut käytyä pohjalla, ja nyt sitten onkin taas vuoren huipulla, samaan kevään aikana. Näinkin voi käydä. Nyt on ollut ihan positiivisia yllätyksiä tässä. 

Lue myös:

    Uusimmat