Maajussi-Maunon kevät on täynnä uusia tuulia – tapailee uutta rakasta: "Rauhassa ollaan edetty"

Maajussi-Maunon kevääseen kuuluu runsaasti uutta.

Vuonna 2018 Maajussille morsian -ohjelmassa tutustuttiin maajussi-Maunoon, joka etsi tuolloin rakkautta elämäänsä ohjelman kautta. Tuolloin rakasta ei Maunon rinnalle kuitenkaan löytynyt. 

Tänä keväänä maajussin elämässä puhaltavat uudet tuulet monella tapaa. Ennen vuodenvaihdetta Mauno kertoi tehneensä päätöksen lopettaa maanviljelyn ja aikovansa muuttaa Saloon.

Muuttossuunnitelmat ovat tällä hetkellä hieman jäissä ja Mauno asustaa kuitenkin edelleen maatalollaan Perniössä. Maanviljely sen sijaan todella on tullut miehen osalta ainakin toistaiseksi päätökseensä. 

– Kävin kämppia katsomassa, mutta sitten tulikin kaiken maailman reissuja ja nyt tuli tämä koronaepidemia, niin aika meni äkkiä. Luulen, että katson tämän koronajutun ihan rauhassa läpi. 

– Mutta hyvillä fiiliksillä olen, varsinkin kun nyt ei ole sellaista stressattavaa maanviljelystä enää, yleensä tähän aikaan vuodesta se stressi rupeaa olemaan aikamoinen. Nyt ei ole sellaista ollenkaan, voi ottaa ihan rennosti vaan. Katsella ikkunasta ulos kun naapurit paiskivat hommia. 

Maunon mukaan päätös lopettaa maanviljely tuntuu edelleen helpottavalta. Mies kertoo, että hän oli jo tovin kokenut olevansa väsynyt viljelyyn, jota hän teki päivätyönsä ohella. Siihen liittyy kuitenkin myös koskettavia tunteita. 

– Kyllä sen tiedän ja olen sanonutkin, että siinä vaiheessa, kun näen ne kaikki naapurit tuolla pelloilla, niin kyllä mulla varmasti siinä vaiheessa on tippa linssissä. Tunteita liittyy kuitenkin niin paljon siihen. 

Maajussilla on myös iloisia kevätuutisia kerrottavanaan, sillä hän tapailee tällä hetkellä uutta naista. Uusi rakas löytyi Maunon mukaan yllättäen vuodenvaihteen jälleen aivan läheisiltä kulmilta Salosta. 

Mauno kertoo tavanneensa naisen yökerhossa, eikä tämä tunnistanut maajussia tai tiennyt hänestä mitään etukäteen. Maunon mukaan suhde vaikuttaa olevan lupaavalla pohjalla. 

– Rauhassa ollaan edetty, lapsetkaan eivät ole vielä tavanneet. 

Voit kirjoittaa vuoden 2020 maajusseille tästä!

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja