Mainos

Maajussi-Antti-Jussi paljastaa, miksi on yhä sinkku: "Ne on sellaisia hetkiä, joita katuu elämässään"

7:06

Maajussille morsian -ohjelman 11. kauden avausjaksossa tavataan Antti-Jussi, joka ei halua mennä elämässään enää yhdenkään mahtavan naisen ohi.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Ohjelman ensimmäisessä jaksossa tavataan 30-vuotias Antti-Jussi kertoo olleensa sinkkuna kolme vuotta. Hänellä on takanaan kaksi pidempää parisuhdetta. Hän ei halua antaa nyt tulevalle kumppanilleen juuri mitään kriteereitä, sillä on aiemmin luovuttanut liian helposti ihmisten suhteen. 

Tutustu Antti-Jussiin lisää täällä!

– Sitä on niin monta kertaa jälkikäteen tajunnut, että ei hemmetti, kun meni jonkun ihmisen ohi. Ne on sellaisia hetkiä, joita katuu elämässään. Ja yritän elää ehkä niin, ettei katuisi mitään. 

Miehen mukana tulee myös maatila

Antti-Jussi toivoo saavansa naisilta rehellisiä kirjeitä, joissa saa antaa vaikka palautetta siitä, mistä piti tai ei pitänyt maajussin esittelyssä. Hän toivoo myös, että kirjoittajat kertoisivat hieman suhteestaan maatalouteen. 

– Olen huomannut omassa elämässä, ettei se välttämättä riitä, vaikka olisi vain kiinnostusta meikäläiseen. Tarvitsee vähän ymmärtää tätä härdelliä tässä ympärillä. Minun mukanani tulee maatila. 

Kirjoita Antti-Jussille täällä!

Maajussi ei suostuisi luopumaan maataloudesta, mutta kompromisseihin hän on valmis. Antti-Jussi kertoo, että jos tulevalla puolisolla olisi vaikka isompi maatila jossain päin Suomea tai ulkomailla eikä halua lähteä tilaltaan, niin se ei välttämättä olisi ongelma suhteelle. 

– Mikäs siinä sitten, minä pistän lehmät autoon ja muutan sinne. Kaikki on mahdollista, kaikki on tälläkin mäellä valmista toista varten, Antti-Jussi kertoo. 

11. kauden maajussit esitellään MTV3-kanavalla 12.3 klo 20.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.