Maajussille morsian -kirjerekry käynnistyi – kirjoita suosikkijussillesi!

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma palaa ruutuun. Sarjan kirjerekry on nyt käynnistynyt!

11. tuotantokauden maajussit esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa 12. maaliskuuta. Katsojilla on nyt mahdollisuus lähestyä suosikkiaan kirjeitse. Amorin asialla on jälleen juontaja Vappu Pimiä.

Tulevan kauden maajussit ovat iältään 22-44-vuotiaita. Tänä vuonna erityisesti maidontuottajat ovat hyvin edustettuina, kun neljä kahdeksasta maajussista ovat maitotilojen isäntiä. Porukkaan mahtuu myös kasvinviljelijöitä ja ravihevoskasvattajia. Kaikille yhteistä on jälleen yksi asia: rakkauden kaipuu. Rohkeat maajussit heittäytyvät seikkailuun löytääkseensä rinnalleen sen yhden ja oikean.

Joukkoon mahtuu ikisinkkuja, joille perheenperustaminen on nyt ajankohtaista sekä yksinhuoltajia, joiden arki kaipaa kumppania. Maajussit tulevat Pohjanmaan etelä- ja pohjoisosista, Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Hämeestä sekä Savosta. Kahdeksikossa on kaksi naista ja kuusi miestä.

Lähetä sähköinen tai käsinkirjoitettu kirje!

Sähköisen kirjeen voi kirjoittaa 8.4 kello 23.59 asti. Myös perinteisiä, käsinkirjoitettuja kirjeitä otetaan tuttuun tapaan vastaan. Kirjeet tulee postittaa 4.4 mennessä. Kirjeet ovat tänä vuonna erityisen suuressa roolissa, sillä ehdokkaat pikatreffeille valitaan täysin niiden pohjalta.

Lähetä itsestäsi WhatsApp-video!

Voit lähettää itsestäsi halutessasi esittelyvideon maajussille myös WhatsAppin kautta numeroon 040 651 4992. Video voi olla korkeintaan 2 minuuttia pitkä. Muista mainita, kuka olet ja kenelle video on tarkoitettu.

Muistathan lähettää myös sähköisen kirjeen tai postittaa käsinkirjoitetun. WhatsApp-videoita otetaan vastaan 8.4 asti. WhatsAppin kautta lähetettyjä videoita tai osia niistä voidaan käyttää ohjelman teossa tai ohjelman nettisivuilla. Videon lähettäjän tulee olla täysi-ikäinen.  

11. kauden maajussit esitellään MTV3-kanavalla 12.3 klo 20. 

Lue myös:

    Uusimmat