Mainos

Maajussi-Aatu karttaa mustasukkaisia naisia: "Se piirre vie nopeasti mielenkiinnon"

5:38

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tavataan Aatu, joka toivoo löytävänsä huumorintajuisen sekä rämäpäisen puolison.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Ohjelmassa tavattava 22-vuotias Aatu ilmoitettiin mukaan hänen sisarustensa sekä muutaman ystävänsä toimesta. Vaikka tieto tuli Aatulle pienenä yllätyksenä hän kertoo kuitenkin olevansa erittäin hyvillä mielin mukana ohjelmassa. 

Tutustu Aatuun lisää täällä!

– Enköhän keksi tuolle porukalle jotain kostoksi sitten, mies myhäilee vitsaillen. 

Aatu erosi edellisestä kumppanistaan vähän yli vuosi sitten. Kolme kuukautta kestänyt suhde oli miehen tähän astisen parisuhdehistorian pisin.

Kyllä huumorintajulle, ei mustasukkaisuudelle

Aatu toivoo, että hänen tuleva kumppaninsa olisi hieman huumorintajuinen sekä rämäpäinen, joka lähtisi miehen ex tempore -ideoihin avoimesti mukaan. Sen sijaan piirre, joka ei puhuttele Aatua lainkaan, on mustasukkaisuus.

– Se piirre vie aika nopeasti mielenkiinnon. Kuin myös se, että jos kaikki on jotenkin huonosti ja yrittää etsiä jotain negatiivista kaikesta. Sekään ei sytytä. 

Kirjoita Aatulle täällä!

Maajussi toivoo saavansa kirjeitä, jotka saisivat hänet hyvälle mielelle. Hyvässä kirjeessä tulisi ilmi hieman lähettäjän persoonaa sekä tunnetta. Aatu näkee myös hyvänä piirteenä sen, jos lähettäjä osaisi hieman nauraa itselleen. 

– Olisi toivottavaa, ettei liian vakavasti ota kaikkea, Aatu pohtii.

11. kauden maajussit esitellään MTV3-kanavalla 12.3 klo 20. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.