Mainos

Maajussi-Aapeli paljastaa naisihanteensa: "Äly on naisessa erittäin seksikästä"

5:38

Maajussille morsian -ohjelmaan osallistuva Aapeli etsii kunnianhimoista ja älykästä naista.

Maajussille morsian -ohjelman 11. kaudella tutustutaan jälleen uusiin maajusseihin, jotka ovat valmiita löytämään elämäänsä sen oikean.

Ohjelman esittelyjaksossa Aapeli kertoi hakeneensa mukaan ystäviensä kannustamana. Hän tunnustaa, että hänessä saattaakin olla pientä yllytyshullun vikaa. 

31-vuotias Aapeli erosi edellisestä suhteestaan viime vuoden toukokuussa. Entisen kumppaninsa kanssa hän ehti olla yhteensä kuusi vuotta yhdessä, joista melkein kaksi he olivat naimisissa. Hän on kaksivuotiaan pojan isä. 

Tutustu Aapeliin lisää täällä!

Aapeli kertoo etsivänsä energistä naista, joka pysyisi hänen vauhdissaan mukana. Hänen mukaansa tulevalla kumppanilla tulisi olla myös oma elämä hyvin hallussa. 

– Ehdottomasti pitää olla huumorintajuinen. Jos on oikein tosikko, niin sitten ei kyllä minun kanssa pärjää. Keskustelutaitoakin olisi hyvä olla, sillä minä tykkään keskustella asioista. 

Koulutus, kunnianhimo ja eläinrakkaus 

Maajussi toivoo, että hänen tuleva kumppaninsa olisi eläinrakas, sillä hänen tilaltaan löytyy tällä hetkellä kissa, koira, harrastelampaita sekä lypsylehmiä.

Kirjoita Aapelille täällä​​​​​​​

Aapeli toivoo naiselta ennakkoluulottomuutta sekä avoimuutta. Hän pitää myös koulutusta sekä kunnianhimoa suuressa arvossa. 

– Ei se automaattisesti mitään sulje pois, jos ei ole vaikka peruskoulun jälkeen kouluja käynyt. Mutta kyllä näen sen eduksi, jos löytyy valkolakki tai on kouluttanut itseään vähän pidemmälle. Äly on naisessa erittäin seksikästä, Aapeli toteaa. 

Valehtelua ja epärehellisyyttä Aapeli ei hyväksi missään muodossa. Luottamuksen arvoinen täytyy ehdottomasti olla. 

11. kauden maajussit esiteltiin MTV3-kanavalla 12.3. Uusi kausi alkaa syksyllä! 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.