Maajussi-Aapeli, 31, Rantsila

Aapeli, 31 

Paikkakunta: ​​​​​​​Rantsila

Silmien väri: Siniharmaat kai? Harvemmin punaiset kuitenkaan.

Pituus: 174 cm

Horoskooppimerkki: Vesimies.

Lempiruoka: Hmm... no vaikka mummovainaan tekemä pottumuussi ja jauhelihakastike. Sellaista en ole saanut 10 vuoteen.

Lempijuoma: Tyhmä kysymys. Tietenkin maito!

Lempimusiikki: Ysärijyystö on ollut aina lähellä sydäntä ja tuskin se kovin kauaksi sieltä ikinä pääsee. Uudemmasta esimerkiksi Portion Boys on aina kova. Petri Nygårdillakin melkein kaikki kovia ralleja.

Lempivuodenaika: Kevät, kesä tai talvi. Kaikissa näissä on omat hyvät puolensa. Ehkä se kesä vie kuitenkin voiton.

Mitkä ovat parhaimmat puolesi? Minun kanssa kaikki on mahdollista. Olen positiivinen ja iloluontoinen, joskus jopa hauska! Keskustelutaitoinen, hyvä kuuntelija. Olen rehellinen ja luotettava. Määrätietoinen, kätevä käsistäni ja kekseliäs. En ole rajoittunut millään osa-alueella.

Entä huonoimmat? Olen niin vaatimaton, että nämä jutut tahtoo jäädä ihan vaisuiksi. Olen ehkä joskus hieman kärsimätön.

Mikä on paheesi? Minussa on ehkä vähän pahan pojan vikaa. Jotkut auktoriteetit ovat minulle hiukka mörköjä, esimerkiksi joskus sorrun ajamaan hiukka ylinopeutta, kun pidän nopeusrajoitukset säätäneitä henkilöitä ihan vanhoina ylihuolehtivina mummoina.

Millaisia ihmisiä arvostat? Aikaansaavia, tekeviä, mukavia, toiset huomioon ottavia.

Millaisia ihmisiä et voi sietää? En voi sietää pohjimmiltaan ilkeitä ja pahoja ihmisiä. En myöskään häikäilemättömiä oman edun tavoittelijoita. En perusta ihan hirveästi kusipäistä, jotka leijuvat olemattomilla saavutuksillaan. En pidä myöskään sellaisista ihmisistä, jotka elävät jotain mennyttä aikaa eikätkä älyä, että maailma muuttuu. He ovat sellaisia kehityksen jarruja.

Millä tekisit vaikutuksen naiseen? Esimerkiksi tekemällä romanttisen kynttiläillallisen. Siinä on kaksi vaihtoehtoa, joko nainen rakastuu tai saa ruokamyrkytyksen. No oireethan ovat melkein samat, molemmat tuntuu mahanpohjassa. 

Milloin ja mille nauroit viimeksi sydämesi pohjasta? Taisi olla toissa päivänä, kun lapsuuden kaverini kanssa puhuin puhelimessa. Kaveri tuumasi näin: "Kuule Aapeli. Tuo on ollut sun elämäsi tyhmin projekti, mihin oot lähtenyt mukaan tuo Maajussille morsian. Ja alusta asti oon sen sulle sanonut. Ja uskokko sinä, et tietenkään. Sano minun sanoneen joudut vielä taas naimisiin." Noh eihän siihen voinut muuta sanoa kun, että hoksasin itsekin taas munanneeni ja sitten naurettiin niin maan perhanan paljon.

Mikä on rohkeinta mitä olet elämässäsi tehnyt? Tämä Maajussille morsian projekti taitaa olla jo niitä tyhmän rohkeita projekteja. Ja oikeastaan niitä tyhmän rohkeita hommia on ehkä aika monta muutakin, joita ei täällä viitsi mainostaa. No olen syönyt sushia. Töihin liittyen olen uskaltanut tuoda maahan uuden työmenetelmän, johon kukaan ei aikoinaan uskonut (lietteen vetoletkulevitys), nyt siitä puhuu kaikki. Silloin piti luottaa itseensä, kun kokosi kaikki rovot läjään, että sai ensimmäiset vehkeet laitettua, joilla ei silloisen yleisen mielipiteen mukaan kukaan tehnyt mitään.

Elämäsi kohokohta? Pojan syntymä. Ajokortin saanti 18-vuotiaana.

Kirjoita Aapelille täällä​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat