Maajoukkueluotsilta hauska viesti Aleksandr Bolshunovin iskujen kohteeksi joutuneelle Joni Mäelle: "Parhaita ajellaan"

0:24
Venäjän Aleksandr Bolshunov ajoi suomalaissankari Joni Mäen päälle maalialueella – Suomi sensaatiomaisesti toiseksi miesten viestissä Lahdessa.

Suomen maastohiihtomaajoukkueen valmentajat Mikko Virtanen ja Teemu Pasanen hämmästelivät venäläisen Aleksandr Bolshunovin käytöstä Lahdessa

Bolshunov huiski Joni Mäkeä kohti sauvalla ja taklasi lopulta suomalaisen maalialueella, kun Mäki oli kukistanut venäläisen miesten viestihiihdon ankkuriosuuden lopussa. 

Bolshunov koki, että Mäki leikkasi kirissä sääntöjenvastaisesti hänen eteensä, mutta lopulta Venäjältä riistettiin kolmossija Bolshunovin käytöksen takia. 

Katso pääkuvan video: Aleksandr Bolshunovilta törkeä temppu kisan maalissa!

Suomalaisvalmentajat pitivät Mäen liikkeitä loppusuoralla sääntöjenmukaisena. Bolshunov sai kuulla kunniansa.  

– Epäurheilijamaista, miesten maajoukkueluotsi Virtanen sanoi.  

– Sanoin tilanteen jälkeen Jonille vain, että "parhaita ajellaan". Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo saavat sukilleen aina jalkapallossa. Se pitää ansaita, Virtanen avasi urheiluvertaustaan. 

Päävalmentaja Pasanen komppasi Virtasta. 

– Oli suoraan sanottuna aika törkeän näköistä. Epäurheilijamaista toimintaa, jota en oikein ymmärrä. En ole tuollaista taklausta ennen nähnyt. 

Mäki ei osannut tuoreeltaan selvittää tilanteesta saamiaan kaikkia kolhuja, mutta ainakin hänen oikeassa kädessään oli kylmähoitoa. 

– Tärkeintä on nyt selvittää, ettei siinä käynyt mitään pahempaa ja että Joni on hiihtokunnossa, Pasanen summasi. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja