Järkyttynyt Iivo Niskanen mietti pitkään ja kertoi sitten mielipiteensä Aleksandr Bolshunovista sekä venäläisen raivokohtauksesta

0:24
Venäjän Aleksandr Bolshunov ajoi suomalaissankari Joni Mäen päälle maalialueella – Suomi sensaatiomaisesti toiseksi miesten viestissä Lahdessa.

Bolshunov raivostui Suomen ankkurille Joni Mäelle, kun taistelu kakkospaikasta ratkesi Mäen eduksi. Bolshunov ilmeisesti koki, että Mäki leikkasi sääntöjenvastaisesti loppusuoralla hänen eteensä. 

Tämän jälkeen Bolshunov huitoi suomalaista kohti sauvallaan ja taklasi Mäen voimalla nurin maalialueella. 

Katso pääkuvan video: Aleksandr Bolshunovilta törkeä temppu kisan maalissa!

Tuomaristo piti Mäen liikettää sääntöjenmukaisena. Venäjä puolestaan hylättiin Bolshunovin epäurheilijamaisen käytöksen vuoksi. 

Itsekin Bolshunovin kanssa kovia taistoja käynyt Niskanen hämmästeli episodia median edessä. 

– Aika kovaa iski sauvalla takaakin päin. Kyllä siinä osumaakin tuli.

– Olihan tuo ihan...todella epäurheilijamaista, Niskanen totesi miettien sanojaan pitkään. 

Niskanen sanoi, ettei tuollaista riehumista voi odottaa keneltäkään, vaikka Bolshunovilla on historiaa malttinsa menettämisestä tappion hetkellä. 

– Eihän tällaista taklausta ole nähty.

– Meillä ei ole mitään suojia. Kyllä tässä pitää sen verran kaveria kunnioittaa, vaikka mitä kävisi, Niskanen hämmästeli. 

Viestissä Niskanen hiihti normaalin paikkansa eli kakkososuuden sijaan 3. pätkän vapaalla. Taktiikka onnistui Suomen kannalta loistavasti, kun Mäki hoiti homman vielä ankkurina ylivoimaisen Norjan takana. 

– On siitä (kolmososuudesta) puhuttu aiemmin. Täällä se piti tehdä, jos jossakin. Vapaan osuus on täällä pidempi ja työläämpi, Niskanen summasi. 

Suomen joukkueessa hiihtivät myös Perttu Hyvärinen ja Ristomatti Hakola

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja