Maajoukkuelääkäri antoi lisätietoja Neymarin vakavasta polvivammasta – "Hidasta ja monimutkaista"

Brasilian maajoukkueen lääkäri Rodrigo Lasmar kommentoi polvivammasta toipuvan Neymarin tilannetta medialle maanantaina.

Neymarin polven eturistiside repesi lokakuussa, kun Brasilia pelasi Uruguayta vastaan MM-karsintaottelussa.

Brassitähti on käynyt jo leikkauksessa ja aloittanut kuntoutusprosessinsa. Lääkäri Lasmarin mukaan Neymar on noudattanut erinomaisesti lääkintätiimiltä saatua kuntoutusohjelmaa.

– Hän on näyttänyt ensimmäisestä hetkestä lähtien seuraavansa meidän ehdotuksiamme. Hän tietää, että hän tarvitsee meitä kaikkia (fysioterapeutteja ja fitnessvalmentajia) tässä prosessissa, jotta hän voi palata kentille niin pian kuin mahdollista, Lasmar toteaa Reutersin mukaan.

Neymar on kärsinyt uransa aikana lukuisista loukkaantumisista, joista osa ovat olleet paikoin todella vakaviakin. Polven ristisidevammat pitävät pelaajan sivussa yleensä ainakin yhdeksän kuukauden ajan, mutta Neymarin kohdalla pelikuntoon palautuminen voi viedä vielä pidempäänkin. 

– Vammat ovat henkilökohtaisia. Yleisesti ottaen näihin voi liittyä muitakin vammoja, kuten nivelkierukkavamma, joka tekee tästä prosessista monimutkaisemman ja hitaamman. Sen vuoksi emme voi asettaa aikataulua Neymarin paluulle, Lasmar sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat