Maailmanmestari Portugali antoi oppitunnin futsalissa – Suomi tähtää MM-jatkokarsintoihin

Suomen miesten futsalmaajoukkue sai perjantaina oppitunnin maailman terävimmältä huipulta. Hallitseva maailmanmestari Portugali isännöi MM-karsintapeliä Coimbrassa maalein 5–0 (3–0) ja varmisti lohkovoiton sekä suoran jatkopaikan MM-turnaukseen.

Portugali otti vastustajaltaan luulot pois ensimmäisellä puoliajalla alle varttitunnissa, kun Pany Varela, Tiago Brito ja Bruno Coelho veivät maaleillaan kotijoukkueen reilussa 13 minuutissa 3–0-johtoon.

Toisella puoliajalla Suomi ylitti kavennusosumaa ilman maalivahtia, ja pallo lipsahti maaliin puolessa kentässä varmistaneen Tero Intalan jalkovälistä. Osuma merkittiin Joao Matosille. Loppunumerot 5–0 viimeisteli Pauleta.

Suomen MM-karsintapelit eliittikierroksen E-lohkossa päättyivät. Suomi on tyrkyllä MM-jatkokarsintoihin, mutta paikka ei ole vielä varma.