Maailman sinnikkäin autokoululainen? 32 ensimmäistä inssiajoa hylättiin ja kaikki toivo oli kadonnut – sitten tärppäsi

Jos et onnistu ensimmäisellä yrittämällä, kokeile uudestaan. Toista, kunnes onnistut.

Video

Tällainen on aito suomalainen inssiajo

42-vuotias brittimies on läpäissyt ajokokeensa 33:nnella yrittämällä. Christian Whiteley-Mason meni ensimmäiseen inssiinsä vuonna 1992 ja ilmeisesti tykästyi hommaan, sillä palasi takaisin kymmeniä kertoja.

Hän itse asiassa oli jo luopunut kaikesta toivosta vuonna 2003, kun hänen 32:s yrityksensä epäonnistui. 15 vuoden ajan Whiteley-Mason ajatteli, ettei autoilu tule häneltä koskaan onnistumaan, kunnes aiemmin tässä kuussa kaikki menikin putkeen.

Pari vuotta sitten, täytettyään 40 vuotta, mies otti muutaman ajotunnin, mutta ei koskaan mennyt inssiin ajatellessaan, ettei kuitenkaan pääsisi läpi. Yhteensä Whiteley-Mason on istunut 85 ajotunnilla 14 eri ajo-opettajan kanssa ja maksanut lystistä yli 10 000 puntaa eli ainakin 11 500 euroa.

– Olen niin ylpeä itsestäni. Tämä on ihan oikeasti muuttanut elämäni. Minusta tuntuu, että olen saanut elämässäni kaiken mahdollisen, mutta tämä minulta vielä puuttui, Whiteley-Mason iloitsi Mirrorin haastattelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja