Mainos

Luokkatoverit Akaasta: Nora naukkaili jo koulussa

Luokkakaverit Toijalan yhteiskoulusta kertovat MTV:n uutisille Nora Bhatian naukkailleen vodkapullostaan ensimmäisellä oppitunnilla katoamispäivänään viime viikon torstaina.

Opettaja ja luokkatoverit tiesivät pullosta, mutta nuorten mukaan sitä ei jostakin syystä otettu pois. Kello yhdentoista välitunnilla Nora kertoi parhaalle ystävälleen lähtevänsä koulusta ryyppäämään. Hän oli häpeissään jäätyään kiinni lintsaamisesta ja tupakanpoltosta.

Noran laukussa ollut pullo sisälsi ystävän mukaan 80-prosenttista alkoholia. Koulutovereiden mukaan Noraa kiusattiin ja nimiteltiin halventavasti. Hänellä oli ollut syksyn aikana ahdistusoireita, joihin oli haettu ammattiapua.

Tulossa oikeuslääketieteellinen tutkinta

STT:n mukaan Bhatialle tehdään oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus. Poliisi ei puhuttanut vainajan omaisia eikä tuttavia, vaan tutkintaa jatketaan myöhemmin.

- Kuolinsyyn selvittämisessä menee helposti kaksi, kolme kuukautta. Tulokset ovat kaikilta osin salassapidettävää aineistoa, sanoo tutkintaa johtava komisario Jari Jakobsson.

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun koirapartio löysi tytön kuolleena noin kilometrin päässä siitä paikasta, missä hänet oli viimeiseksi nähty elossa.

Jakobssonin mukaan ei ole aihetta epäillä rikosta. Kuolinsyyn tutkinnassa selvitetään ainakin sitä, oliko tyttö nauttinut alkoholia ja vaikuttiko se kuolemaan.

Toijalan yhteiskoululla Akaassa on suruliputus ja oppilaille on tarjolla kriisiapua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.