Lumoa tähtien seksikkäällä tyylillä – katso kuvat

Hollywoodin tähdet näyttivät esimerkkiä seksikkääseen pukeutumiseen.


Valentine's Day -elokuvan Los Angelesin ensi-iltaan saapui toinen toistaan upeampia tähtiä. Tällä kertaa monet tähdet olivat valinneet ylleen seksikkään minimekon.

Näyttelijä Jessica Biel saapui elokuvan ensi-iltaan ihanan romanttisessa vaaleanpunaisessa mekossaan. Mekon keveys ja väri oli kuin moderni versio prinsessaunelmasta ja sopi täydellisesti ystävänpäivä-teemaan.

Näyttelijä Anne Hathaway puolestaan oli valinnut ylleen seksikkään, tiukan ja lyhyen mekon. Näyttelijäkaunotar esitteli pitkiä sääriään niukassa, sinisillä sulilla koristellussa asussaan.

Simppeliin mustaan ja valkoiseen luottivat jälleen useammat tähdet. Poplaulaja ja näyttelijä Emma Roberts saapui juhlaan trendikkäässä valkoisessa minimekossa. Hän saapui ensi-iltaan yhdessä tätinsä, näyttelijä Julia Robertsin kanssa, joka oli puolestaan valinnut ylleen mustan klassisen mekon.

Hollywoodin yksi ehkä seuratuin pariskunta Ashton Kutcher ja Demi Moore söpöilivät punaisella matolla ystävänpäivän hengessä. Demi Mooren yllä oli romanttinen, morsiuspukumainen, mutta polvipituinen mekko.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat