Luksuskellojen valmistajalta yli neljän tonnin älykello

Sveitsiläinen luksuskellojen valmistaja Hublot on esitellyt Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmällä toimivan älykellon. Hublotin uusi älykello kantaa nimeä Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia. Niin kuin nimestä voi päätellä, liittyy kello paljon kesäkuussa alkaviin jalkapallon MM-kisoihin, jotka järjestetään Venäjällä.

Yhteensä Hublotin tuoreita älykelloja valmistetaan 2018 kappaletta. Jokaiselle jalkapallon MM-kisoissa tuomitsevalle tuomarille annetaan Hublotin älykello, jonka kautta he saavat apua tuomarityössään.

Jalkapallon MM-kisat ovat keskiössä älykellossa myös normaaleilla käyttäjillä. Alkuun kelloissa raksuttaa lähtölaskentakello kisojen alkuun. MM-kisojen aikana kello antaa ilmoituksen automaattisesti 15 minuuttia ennen pelien alkua, tehdyistä maaleista, pelaajavaihdoista ja punaisista tai keltaisista korteista.

Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia -älykello on valmistettu titaanista. Kellossa on 1,39 tuuman pyöreä kosketusnäyttö 400 x 400 pikselillä. Siinä on myös kiihtyvyysanturi, gyroskooppi sekä GPS-paikannus. Käyttöjärjestelmänä Hublotin uutuudessa toimii Googlen hetki sitten uudelleennimeänä Wear OS. Akunkestollaan uutuuskello ei loista, sillä akunkestoksi luvataan noin päivä.

Hublotin Big Bang Referee 2018 FIFA World Cup Russia tulee myyntiin 1. toukokuuta noin 4 200 euron hintaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja