Lukon tähtihyökkääjä jättää seuran kesken kauden – urheilujohtajalta paljonpuhuva kommentti

1:33
Uskomaton maali! Lukko-hyökkääjä Kristian Pospisil karkasi muilta loistavaa luistelutekniikkaansa hyödyntämällä.

Lukko ja slovakkihyökkääjä Kristian Pospisil ovat purkaneet sopimuksensa, seura kertoo verkkosivuillaan. Pospisil siirtyy kiekkoilemaan Sveitsiin.

Pospisil pelasi Lukossa kaudesta 2019–2020 lähtien. Hän oli viime keväänä mukana voittamassa raumalaisten ensimmäistä Suomen mestaruutta 58 vuoteen.

Pospisilin ura jatkuu sveitsiläisen HC Davosin riveissä. Syytä Pospisilin lähtöön Lukko ei tiedotteessaan suoraan paljasta, mutta urheilujohtaja Kalle Sahlstedt antaa ymmärtää, että osapuolten välillä oli näkemyseroja.

– Hän oli yksi tärkeä palanen mestaruusjoukkueessa ja siksi hän on aina Lukko-yhteisön sydämissä. Harmi, että tällä kaudella yhteistä säveltä emme hänen kanssaan löytäneet, Sahlstedt sanoo seuran tiedotteessa.

– Tämä oli pitkän harkinnan tulos. Tämä on mielestämme oikea ratkaisu niin Lukon kuin Kristianin uran kannalta.

Kuluvalla kaudella Pospisil ehti pelata Lukossa 18 ottelua, joissa saalisti tehopisteet 5+5. Etenkin yksi Pospisilin maaleista muistetaan yhtenä kauden komeimmista. Voit katsoa maalin yllä olevalta videolta.

Kaikkiaan Pospisil pelasi kolmella kaudella SM-liigan runkosarjassa 111 ottelua, joissa teki pisteet 28+40.

Pospisil jättää Lukon kaksijakoisissa tunnelmissa. Kanada-maljan nostaminen viime keväänä jää mieleen ikuisesti, Pospisil sanoo.

– Minun on vaikea lähteä Raumalta, sillä viimeiset kaksi ja puoli vuotta olivat erityistä aikaa minulle. Toisaalta olen innoissani Davosiin lähtemisestä, toisaalta olen hyvin ikävissäni lähdöstä. Lukko antoi minulle tilaisuuden näyttää, että minusta on ammattilaiskiekkoilijaksi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja