Lukijat paljastivat: Tällainen oli kuuma kesäromanssini

Helmen lukijat paljastivat, millaisia heidän kuumat kesäromanssinsa ovat olleet, ja missä ne on koettu. Lue tarinat kutkuttavista kohtaamisista!

Lukijat kokivat vastausten perusteella lomaromansseja erityisesti ulkomailla ja juhannuksena. 23 prosenttia vastanneista oli antanut tunteidensa palaa tulisen romanssin vallassa ulkomailla, noin 20 prosenttia taas löysi heilan kainaloonsa juhannuksena. "Jos ei heilaa helluntaina, niin jono juhannuksena" taitaa siis pitää paikkansa.

"Punatukkainen lavatanssien partneri..."

– Noloa ehkäpä, mutta saatoin vuosia sitten ihastua työtoveriini Linnanmäellä. Jarrumies hän ei ollut, vaan niin sanottu "pelipoika", joka edusti naruissa tai muissa onnenpyörissä. Hän vieraili aina luonani utelemassa, miten hattaran teko edistyy... Siitä syntyi pieni ja viaton romanssi, joka loppui heti, kun Linnanmäki sulki sinä kesänä ovensa.

– Olin muutama vuosi sitten viettämässä kesälomaani Keski-Euroopassa Alppien juurella. Siellä tapasin oikein miellyttävän nuoren miehen, jonka kanssa sitten lempi leimahti! Nykyään asumme samassa maassa, kun itse muutin pois Suomesta opiskelujen takia. Näemme yhä silloin tällöin ja tunne on sama kuin päivänä, jona tapasimme. Se kesä oli rakkauden kesä.

– Viime vuonna seurustelin kesän helteisimpänä aikana ex-poikaystäväni kanssa. Meille molemmille suhde oli ensimmäinen kunnon seurustelusuhde, tutustumista toiseen henkisellä tasolla. Kuumuutta romanssissa oli ilmojen ja tunteikkuuden suhteen.

– Punatukkainen lavatanssien partneri. Me tunsimme jotain maagista vetoa toisiimme, mutta omaksi emme toisiamme saaneet.

"Uusiksi ottaisin milloin vain..."

– Lemmenhetki rantakallioilla!

– Suhde varattuun mieheen...

– Kesäinen työprojekti, jossa tapahtui kahden ihmisen älyllinen ja psykofyysinen kohtaaminen. Mullistava, herkkä ja ikimuistoinen suhde. Tunne ei ole laimentunut neljän vuoden jälkeenkään, vaikka olemme omilla tahoillamme naimisissa. Uusiksi ottaisin milloin vain, hän on ainoa rakkauteni.

– Musiikkileiri teininä.

– Aivan kesän alussa löysin baarista sattumalta miellyttävän miekkosen, jonka kanssa vietin koko kesän hyvin tiivisti. Nyt asumme yhdessä. Onnekas olo:)


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja