Lukas Hradecky sankaroi voiton Mestarien liigassa! Viime hetkillä hurja pelastus

Lukas Hradecky esitti sankarillisia otteita, kun hänen edustamansa Bayer Leverkusen nappasi Mestarien liiga -kauden ensimmäisen voittonsa. Atletico Madrid kaatui Saksassa maalein 2–1.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Leverkusen loi 40 minuutin kohdalla paineen espanjalaisvieraiden maalille, ja se tuotti tulosta, kun Atleticon ghanalainen keskikenttämies Thomas tuhri nolosti. Hän yritti ilmeisesti puskea palloa päätyrajasta yli, mutta tuli puskeneeksi sen omaan maaliin.

Saksalaiset osuivat itse toisella jaksolla. Karim Bellarabi lähetti pallon maalille ja Kevin Volland jatkoi pelivälineen pömpeliin.

Jännitystä ottelun loppuminuuteille loi Leverkusenin Nadiem Amirin ulosajo. Saksalaislaituri lensi 84. minuutilla ulos suoralla punaisella kortilla liu'uttuaan Santiago Ariasin jaloille sivurajan tuntumassa.

Atleticon Alvaro Morata onnistui pyssyttämään kavennuksen lisäajan neljännellä minuutilla. Hradecky esitti lopussa vielä huiman torjunnan pysäytettyään Moratan laukauksen lähietäisyydeltä.

Hradecky torjui yhteensä seitsemän veräjää kohti suuntautunutta Atleticon maalintekoyritystä.

Leverkusen nappasi D-lohkon neljännestä ottelustaan ensimmäiset pisteensä. Se on nyt Lokomotiv Moskovan kanssa tasoissa kolmessa pisteessä. Lohkoa johtaa 10 pisteellä Juventus ennen seitsemässä pisteessä olevaa Atletico Madridia.

Kun kullakin joukkueella on vielä kaksi lohkovaiheen ottelua jäljellä, Leverkusenilla on vielä pienet mahdollisuudet lohkon kahden kärkeen ja pudotuspeleihin.