Sergio Ramosilta jäätävääkin jäätävämpi rankkari – Tuomas Virkkusen kristallipallo iskussa: "Jes!"

Real Madrid höyrysi jalkapallon Mestarien liigassa kotiottelussaan Galatasarayta vastaan 6–0-voiton. Vasta 18-vuotias Rodrygo tehtaili hattutempun, Karim Benzema osui kahdesti, ja Sergio Ramos chippasi puolestaan jäätävän rangaistuspotkumaalin.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Realin kahdesta ensimmäisestä maalista vastasi ottelun ensiminuuteilla sama duo: Marcelo keskitti ja vasta 18-vuotias Rodrygo viimeisteli. Ensimmäisen brassi iski jalallaan ja jälkimmäisen maalin hän teki puskemalla.

3–0-maali tuli rangaistuspotkusta. Galatasarayn Steven N'Zonzi astui Toni Kroosin jalkapöydän päälle rangaistusalueen rajalla, ja pallo vietiin pilkulle videotarkistuksen jälkeen. Ramos chippasi rankkarin keskelle maalia aivan riman alle.

C Moren selostaja Tuomas Virkkunen oli ennen pilkun antamista vihjannut "omakotitalon" edestä, että Ramos pistänee juuri kyseisellä Panenka-tyylillä pallon pömpeliin.

– Jes! Virkkunen huusi osuman jälkeen.

Valkopaitojen neljännen osuman viimeisteli jakson lopussa Rodrygon syötöstä Karim Benzema, joka hääri vapaana vieraiden maalilla. Benzema osui myös toisella jaksolla, sillä kertaa Daniel Carvajalin tarjoilusta.

Real Madridin ja oman huippuiltansa kruunuksi Rodrygo viimeisteli hattutempun. Osuma syntyi lisäajalla Benzeman syötöstä alakulmaan suunnanneella laukauksella.

PSG voitti lohkon toisessa ottelussa Club Brüggen Mauro Icardin iskemällä maalilla 1–0. PSG on varmistanut paikkansa pudotuspeleissä: ranskalaisseura on voittanut kaikki neljä otteluaan, ja sillä on 12 pistettä.

Real Madrid on lohkokakkosena seitsemällä pisteellä. Brüggellä on kaksi pinnaa ja lohkojumbo Galatasaraylla yksi pinna.

Juttua päivitetty kello 0.01 kierroksen päätyttyä.