Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme tiistaina, tietävätkö päättäjät, kuka on köyhä. Lähes kaikki vastaajat totesivat, että päättäjät eivät tiedä köyhien arkipäivästä mitään.

− Heillä ei ole minkäänlaista todellista käsitystä siitä, kuinka tavalliset ihmiset tulevat toimeen. Yrittäisivät päättäjät itse tulla toimeen työttömän tai pienipalkkaisen tuloilla. Kaikilla ei ole rahaa ruokaan tai lääkkeisiin, muusta puhumattakaan, eikä ole mitään mistä enää pystyy tinkimään. Ei saa avustuksia, eikä tukia, eikä mitään muitakaan helpotuksia, niin kuin näillä suurituloisilla. Verojakin maksavat suhteessa vähemmän kuin pienituloiset ja pk-yrittäjät. Kyllä sitä rahaa syydetään ulkomaille kaikenmaailman hömppään, ja otetaan velkaakin, jotta pystyttäisiin ottamaan lisää pakolaisia. Kukahan heidänkin elämänsä kustantaa? Miksi pienen Suomen pitää aina vaan antaa muualle enemmän ja enemmän, eikä huolehdita edes ensin oman maan köyhistä ja sairaista, eikä vanhuksista ja lapsista. Täällä olisi kohennettavaa vaikka kuinka paljon, kommentoi nimimerkki Kiukustunut.

− Tuntui, että ohjelman tutkimukseen oli tullut yksipuolisesti varakkaita ihmisiä. Olin yllättynyt, että eläkeläiset ovat noin rikkaita. Itse olemme huomattavan pienituloisia tuohon nähden, eikä meillä jää löysää rahaa, kun lääke ja sairauskulut ovat suuret. Tunnen paljon köyhiä ihmisiä. Todella, ovatko katsojat enimmäkseen hyvin toimeentulevia? Osalla mainitsemistani ihmisistä ei ole televisiota, puhumattakaan netistä, kirjoitti nimimerkki Anna.

− Ne ovat niin kaukana todellisesta arjesta. Isot palkat, edut ja lomat. Ei ne tiedä, mitä elämä todellisuudessa on, kirjoitti nimimerkki mm.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja