Lue yleisön kommentteja!

Kysyimme tiistaina, millä Suomi nousee. Lähes puolet vastaajista oli sitä mieltä, että yritystoimintaa pitäisi helpottaa.

− Ensimmäiseksi laitetaan verottaja kuriin. Verovirastossa kuulemma juodaan pullo shampanjaa joka kerta, kun saadaan yritys konkurssiin. Ällöttävää! Sen jälkeen päättäjiksi yritystoiminnan tuntijoita, jotka eivät ole korruptoituneet ay-liikkeen käskyläisiksi, vaan aidosti tuntevat yritystoiminnan sudenkuopat. Sitten lopultakin "pekkaset" pois, idioottimaista maksaa työajasta, jota ei tehdä. Kiinalaisilla ei varmaan ole moista etua, kirjoitti nimimerkki Nea.

− Sillä, että jokainen ajattelisi enemmän sydämellään kuin järjellä, ottaisi toiset huomioon, ja ajattelisi kuluttamista niin, että hankkisi vain tarpeellista ja mieluusti kotimaista, ehdotti nimimerkki leenukka.

− Sillä että kääritään hihat ja aletaan hoitaa asioita järjen kanssa. Pois poliittinen peli, se ei auta yhtään ketään, eikä se, että jauhetaan puoli vuotta kuka pari vuotta sitten tuki ja ketä. Vähennetään puoluemäärä neljään ja viisikymmentä edustajaa pois eduskunnasta. Missä suuremmassakaan maassa on näin monta puoluetta? kirjoitti nimimerkki työllä.

− Nokialla on meidän veromaksajien rahoja. Niistä voidaan jakaa yhteiseen pesään, tuumasi nimimerkki Pertti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja