Lue noloimmat seksimokat!

Riittää, että paikalla on kaksi seksiä harrastavaa ihmistä. Siitä saattaa riittää iloa myös aktin ulkopuolisille henkilöille.

Älä aja, jos harrastat seksiä!

18-vuotias mies ja nainen törmäsivät New Jerseyssä autolla lyhtypylvääseen. Tässä ei ole sikäli mitään ihmeellistä, mutta poliisin mukaan nuoripari harrasti ajon aikana seksiä. Poliisin kertoman perusteella miehellä oli kolarin sattuessa housut kintussa ja naisen housut lojuivat auton takapenkillä. Silminnäkijät osasivat valottaa asiaa sen verran, että kolarin sattuessa nainen oli istunut hajareisin miehen päällä ja ratsastanut tämän sukuelimellä. Poliisi palkitsi mieshenkilöä syytteellä liikenteen vaarantamisesta. Nainen pääsi tilanteesta pälkähästä.

Nunna ja munkki jäivät kiinni seksin harrastamisesta

43-vuotias katolinen munkki ja 26-vuotias nunna jäivät kiinni harrastettuaan seksiä pysäköidyssä autossa Lilongwen kansainvälisen lentokentän parkkipaikalla Malawissa. Pari joutui tekosistaan oikeuden eteen. Kirkonmies pyrki perustelemaan tekosiaan sillä, että itse saatana oli vietellyt hänet. Nunna vastaavasti sanoi katuvansa hetken hairahdustaan. Heppoiset selitykset ja katumukset eivät kuitenkaan menneet oikeudessa läpi ja kumpikin osapuoli tuomittiin puolen vuoden pakkotyöhön. Mikäli pari uusii tekosensa seuraavan 18 kuukauden aikana, joutuvat he vankilaan.

Muista sulkea ikkunat ennen seksiä!

Saksalainen pariskunta harrasti naapureiden mielestä liian äänekästä seksiä. Koska oli kuuma ilta, pariskunta oli jättänyt makuuhuoneen ikkunan auki. Illan kääntyessä yöhön, kumppanusten seksuaaliset halut saivat vallan ja he alkoivat rakastella. Ikkuna vai sattui olemaan yhä edelleen avoinna. Pariskunnan lemmenleikit olivat suhteellisen äänekkäitä ja sängyn jousetkin pitivät omaa serenadiaan. Ajan kuluessa naapurit heräsivät moiseen meteliin ja alkoivat kerääntyä pihalle ihmettelemään, että kenen huoneesta tuo hermoja raastava ähinä ja jousten natina oikein tuli. Paikalle saapui myös virkavallan edustaja, joka lopulta meni kohteliaasti pyytämään, että pari harrastaisi seksiä hiukan hiljempaa tai ainakin sulkisi ikkunan, jotta naapurit saisivat nukkua yönsä rauhassa.

Älä rakastele poliisiasemaan vastapäätä!

Romanialaiset teinit pidätettiin harrastamasta seksiä poliisiasemaa vastapäätä olevassa pysäköidyssä autossa. Tuomioistuin vapautti kuitenkin nuoret, koska näyttö heidän rikoksestaan ei ollut riittävä. Silminnäkijänä oli ainoastaan paikallinen poliisi. Luulisi, että poliisin sana pitää oikeudessa, mutta tällä kertaa se ei kuitenkaan riittänyt.

Parin pidättänyt poliisi oli tuomioistuimen kanssa eri mieltä siitä, että nuoret vapautettaisiin syytteistä. Poliisin mukaan tuomioon oli selvä näyttö, koska hän joutui jopa odottamaan, että pari saisi aktinsa loppuun, jotta hän pystyi kiikuttamaan heidät poliisilaitokselle. Poliisi myös huomautti, että hän oli nähnyt sukupuoliaktin alusta loppuun asti. Pidätyksen tehneen poliisin vastalauseista huolimatta, pari pääsi tilanteesta pelkällä säikähdyksellä.

Hätänumeroon soittavat lempiväiset eivät aina ole hädässä

Englannin Durhamissa eräs pariskunta soitti kesken lemmenleikkien hätänumeroon. Parin telmi kiihkeästi, kunnes he sattuivat kierähtämään lattialla olevan puhelimen päälle. Rakastelun aikana nainen naputti jalallaan vahingossa puhelimen valintanäppäimistä hätänumeron. Puhelu yhdistyi hätäkeskukseen, jossa työvuorossa ollut virkailija kuuli puhelimesta pääasiassa naisen kirkunaa ja huohotusta. Taustalla kuului heikosti myös miehen puhetta.

Hätäpuhelu jäljitettiin, ja poliisi ryntäsi liikkeelle kuin Mustanaamio yössä. Rakastelevan pariskunnan ovelle koputettiin kello 02.00. Ovella oli rehellisen kansan yöunia turvaava virkavalta, joka luuli, että paikalla tapahtui vähintäänkin väkivaltarikos. Nopea tilanneselvitys sai poliisin kuitenkin rauhoittumaan ja lopulta hymyilemään. Seksi on iloinen asia, koska jopa poliisikin hymyilee silloin.

Herrasmies ajattelee aina naisen nautintoa

Milanolaisen miehen ja naisen lempi leimahti kesken kuuman kesäpäivän hotellin uima-altaalla. Nuori mies ja nainen olivat muiden tavoin menneet uima-altaalle vilvoittelemaan ja aurinkoa palvomaan. Miehen ja naisen katseet kohtasivat ja samalla ilmassa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Parin tunteet toisiaan kohtaan olivat niin voimakkaat, että he päättivät rakastella uima-altaan äärellä muista välittämättä. Tämä ei tietenkään ollut sopivaa, koska altaalla oli uimassa myös lapsia. Närkästyneet vanhemmat kutsuivatkin paikalle turvamiehet.

Kun turvapalvelun edustajat saapuivat paikalle, alaston neitonen seisoi jalat levällään altaan matalassa päässä ja hänen takanaan ollut mies liikutti voimakkaasti lantiotaan. Paikalle saapuneille turvamiehille selvisi hyvin nopeasti, mitä altaassa oikein tapahtui. Kyse ei todellakaan ollut uima-altaassa tapahtuvasta aerobisen liikunnan harrastamisesta.

Turvamiehet pyysivät välittömästi paria lopettamaan toimintansa. Miespuolinen edustaja kuitenkin kieltäytyi keskeyttämästä yhdyntää, koska nainen ei vielä ollut saanut orgasmia. Niinpä he jatkoivat yhdyntää naisen orgasmiin saakka. Turvamiehet tarkkailivat tilannetta vierestä ja pidättivät parin vasta, kun naisen seksuaalinen huipentuma oli saavutettu.

Teksti:Kari Heusala

Lähteet: The Daily, Ananova, Reuters, Pravda, BBC

Kuvat: Shutterstock Kuvien henkilöt eivät liity tapauksiin.

Piristystä omaan seksielämään löydän eroottisesta Helmi-kaupasta!

Lue myös:

    Uusimmat