Mainos

Löytyykö näitä kotoasi? Hittilelut tekivät paluun – vanhat eläinhahmot jopa 100 euron arvoisia

Supersuositut Littlest Pet Shop -eläinhahmojen hinnat saattavat pompata useisiin kymmeniin euroihin nettikaupoilla.

Lasten ja erityisten perheen pienimpien tyttöjen suosiossa ovat jälleen Littlest Pet Shop -hahmot. Leluvalmistaja Hasbro on valmistanut yli 3 000 erilaista pientä eläinhahmoa, joiden mukana tulee usein myös esimerkiksi asusteita, leluja ja ruokaa. Hahmoille voi ostaa myös taloja.

Suurisilmäisten pienten eläinhahmojen pohjalta on tehty myös pelejä, pehmoleluja sekä animaatiosarja.

Arvokkaimmat hahmot useiden kymmenien eurojen arvoisia

Harvinaisemmat ovat noin kymmenen vuoden takaisia eläinhahmoja, ja ne ovat kaikkein arvokkainta kauppatavaraa. Esimerkiksi vuoden 2009 San Diegossa järjestetyillä Comic Con -messuilla esitelty "Superkissa" on myynnissä Tori-nettikaupassa 93 euron hintaan. Huuto.net-sivustolla samaista kissaa kaupitellaan uuteen kotiin 97 eurolla.

Muita vanhempia hahmoja myydään muutaman kympin kappalehintaan. Kyseisten hahmojen kerrotaan olevan tosin ”leikkimättömiä” ja kaikin puolin hyväkuntoisia. Esimerkiksi ”harvinaiseksi” kuvailtu vuoden 2006 hyväkuntoinen mäyräkoirahahmo on Huuto.netissä myynnissä 46 eurolla.

Vuoden 2004 ranskanbuldoggiparista pyydetään sen sijaan 38 euroa.

Mikäli hahmoja myydään kerralla useampia, kohoavat näidenkin pakettien hinnat jo melko korkeiksi. Esimerkiksi 20 tavallisemman eläinhahmon hinta saattaa näin olla yhteensä liki 100 euroa.

Huomionarvoista on tietenkin se, että nämä hinnat ovat pyyntihintoja, eivätkä toteutuneita kauppahintoja.

Littlest Pet Shop -hahmoja valmistettiin ensimmäisen kerran 1990-luvulla. Nykyisiä tunnettuja, suurisilmäisiä eläinhahmoja on nähty vuodesta 2005 alkaen. Useimmat tällä hetkellä nettikaupoissa myynnissä olevista arvokkaista Littlest Pet Shop -hahmoista ovat peräisin vuosilta 2005–2010.


Juttua varten on selvitetty Facebookin kirpputoriryhmissä, Huuto.netissä ja Tori.fissä myytävien hahmojen hintoja. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.