Löydä oma kulmakarvatyylisi: Moderni ja graafinen Audrey Hepburn?

Kulmakarvat muodostavat yhden kauniiden kasvojen kulmakivistä. Löydä oma kulmakarvatyylisi -jutut esittelevät erilaisia kulmakarvoja julkisuuden henkilöiden avulla. Olisivatko ensimmäisen jutun graafiset ja modernit Audrey Hepburn -kulmat sinua varten?

Victoria's Secret -malli Miranda Kerrin, 29, nousevan näyttelijän Rooney Maran, 27, ja Oscar-palkitun Natalie Portmanin, 30, kaltaiset seuratut tähdet luottavat moderneihin versioihin kauneusikoni Audrey Hepburnin graafisista kulmakarvoista. Modernit Audrey-kulmat ovat suoraviivaisen graafiset, eikä kulmakarvan ulkopuolelle saa jäädä yksittäisiä karvoja. Ulkosyrjällä kulmakarva päätyy terävään päähän. Tätä tyyliä kantava tarvitsee vahvan tyylitajun!


Kenelle Audrey-kulmat sopivat parhaiten? Bruneteille, joilla on veistokselliset kasvot ja luonnostaan horisontaalinen muoto kulmissaan. Jos kulmakarvoissasi on siis luonnostaan korkea kaari, tämä tyyli ei luonnistu niin helposti. Graafiset, horisontaalisesti rajaavat kulmat eivät myöskään imartele kasvoja, joiden leukalinja on jykevä.

Näin teet lookin: Poista kulmakarvat nenän kaaresta ja sisäsyrjistä niin, että alueesta tulee suora. Jatka suoraa linjaa myös kulmakarvojen alun alalaidassa. Hyvä apuväline poistoon on pinsettien sijasta esimerkiksi kulmiin tarkoitettu vaha. Muista poistaa irtokarvat ja siistiä kulmat loppuun asti. Päivittäin käytettynä kulmakynä on paras työkalu Audrey-kulmille.


Löydä oma kulmakarvatyylisi -juttu saa jatkoa! Jos et löytänyt omaa tyyliäsi Audrey-kulmista, kannattaa lukea myös muut jutut!


Kuvat: Getty Images, Splash News

Lähde:Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja