Janne ja Veera rakastuivat Love Islandilla – suhde kukoistaa edelleen: ”Eletään päivä kerrallaan”

Love Island -pari Janne ja Veera etenevät suhteessaan rauhallisesti.

Love Island Suomi -ohjelmasta toisensa löytäneet Janne ja Veera  kotiutuivat saarelta puoli vuotta sitten. He kertovat MTV Uutisille, että rakkaus kukoistaa ja arki sujuu ongelmitta.

– Eletään ihan tavallista elämää, makoillaan ja katsotaan Netflixiä. Salilla käydään yhdessä, jos ollaan samassa paikassa samaan aikaan, Veera kertoo.

Pari asuu eri kaupungeissa, mutta välimatkasta huolimatta he ehtivät viettää aikaa yhdessä suunnilleen kolmena päivänä viikossa. Toistaiseksi suhde ei ole kohdannut suurempia haasteita.

– Yllättävän vähän mitään isompaa. Ei ole varmaan tullut mitään oikeaa haastetta. Kaikki on saatu sumplittua, Janne toteaa.

– On ollut helpompaa kuin villassa pelkäsi tai odotti. On mennyt helposti ja mukavasti, Veera jatkaa.

Ennen Love Islandille lähtöä kumpikin toivoi, että saarelta löytyisi rakkaus. Kumpikaan ei kuitenkaan odottanut, että niin todella tapahtuisi.

– Onneksi kävi näin. Meillä kävi hyvä tuuri, Veera toteaa.

Tulevaisuuden suhteen pari ei ole tehnyt erityisiä suunnitelmia. Aprillipäivänä he huijasivat seuraajiaan ilmoittamalla menneensä kihloihin. Todellisuudessa sellaisia suunnitelmia ei vielä ole.

– Eletään päivä kerrallaan, Veera sanoo.

– Hirveästi meiltä kysellään, koska muutetaan yhteen ja koska Janne kosii, mutta se tuntuu itsestä vielä niin kaukaiselta ajatukselta. Pitää kuitenkin olla realistinen sen suhteen, että ollaan vasta muutama kuukausi oltu Suomessa ja vietetty oikeaa elämää, hän jatkaa.

Love Island Suomi tulee taas! Haku toiselle tuotantokaudelle on nyt auki. Hae mukaan ohjelmaan tästä.

Lue myös:

    Uusimmat