Love Island Suomi -sinkku Mona on entinen Miss Oulu -finalisti – tällainen mies veisi kaunottarelta jalat alta

Mona, 24, Helsinki 0:44
Millaista kumppania Mona etsii? Katso videolta!

Mona etsii rakkautta Love Island Suomen uudella kaudella.

Love Island Suomi -ohjelman neljäs tuotantokausi käynnistyy MTV Katsomossa maanantaina 5. kesäkuuta. Jaksoja ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin.

Yksi rakkauden saarelle matkaavista sinkuista on Mona, 24. Oulusta kotoisin oleva, mutta nyttemmin Helsinkiin muuttanut Mona työskentelee vaatekaupan myyjänä ja harrastaa kuntosalilla käymistä. Lisäksi hän lenkkeilee ja puuhastelee koiransa kanssa vapaa-ajallaan.

Nuorempana mallintöitä tehnyt Mona saattaa olla joillekin tuttu vuoden Miss Oulu -kilpailusta, jossa hän selvitti tiensä aina finaaliin saakka. Tuolloin Mona palkittiin kilpailun valokuvauksellisimpana finalistina.

Mona kuvailee olevansa iloinen, nauravainen ja sosiaalinen persoona. Hän on viihtynyt sinkkuna nyt reilun parin vuoden vuoden ajan, jota ennen hän on ollut muutamassa pidemmässä suhteessa.

Monan unelmakumppani on luonteeltaan itsevarma, kiltti, hyvätapainen ja hauska. Ulkonäöllisesti häntä viehättävät pitkät ja hieman pidemmillä kutreilla varustetut miehet.

Ylimielisyys sen sijaan on Monalle ehdoton ei kumppanissa.

– Sitten semmoinen hauska fakta, että pihit ihmiset ärsyttävät minua tosi paljon, hän nauraa.

Monalla ei ole etukäteen mietittyä pelisuunnitelmaa, vaan hän suuntaa rakkauden saarelle avoimin mielin ja tilannetta seuraten. Hän kertoo myös, ettei ole valmistautunut edessä siintävään kokemukseen etukäteen.

– Juuri tänään puhuin, että minua ei vieläkään meinaa jännittää. Aion olla oma itseni ja ottaa asiat niin kuin ne tulevat, hän sanoo.

Mona olisi ehdottoman valmis löytämään rakkauden Love Islandilta.

Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat 4:44
Love Island Suomi -sinkut julki – toimittaja kertoo, millaisia rakkauden saarelle astuvat tähdet ovat

Love Island Suomi alkaa maanantaina 5. kesäkuuta MTV Katsomossa kello 20 ja MTV3-kanavalla klo 22:35.

Lue myös:

    Uusimmat