Mainos

Love Island Suomi päättyi suosikkiparin voittoon – nämä huikeat käänteet ohjelmassa nähtiin

2:21

Love Island Suomi -villalla nähtiin ihastumisia, rakastumisia ja dramaattisia pudotuksia.

Love Island Suomi -ohjelman toinen kausi on nyt taputeltu, kun voittajapariksi valittiin Eetu ja Sofia. Kahdeksan viikon aikana nähtiin muun muassa dramaattisia pudotuksia, rakkaudentunnustuksia ja yllättävä paluu saarelle. Vieläkö muistat nämä saaren käänteet?

Viikko 1

Love Island Suomi alkoi jännittävissä tunnelmissa, kun paikalle saapui viisi naista ja miestä, jotka toivoivat löytävänsä saarelta elämänsä rakkauden.  Ensimmäisiessa parivalinnassa pareiksi muodostuivatNikita ja Tommy, Molly ja Oliver, Sanni ja Eetu, Sofia ja Arttu sekä Jenni ja Reetu. Pian joukon täydensi saarelle saapunut Vanessa, joka valitsi parikseen Oliverin.

Villaan saatiin lisää naiskauneutta, kun Nea asteli villaan kääntämään miesten päät. Kauden neljännessä jaksossa nähtiin ensimmäinen parivalinta. Parivalinnan aikana villaan saapui Joel, joka valitsi parikseen Vanessan. Paritta jäänyt Molly joutui jättämään villan taakseen. Samalla viikolla pudotettiin myös ensimmäinen pari, Sanni ja Arttu.

Viikko 2

Ensimmäisen Love Island -viikon jälkeen villaan tuotiin lisää täydennystä. Hetki alkuun saarelle asteli Inka, joka  vei treffeille  Joelin, jonka oli vaikeaa löytää yhteistä säveltä Vanessan kanssa. Pian saarelle saapui uusi miesasukas Petteri, johon Jenni iski silmänsä.

Parinvalinnassa Vanessa valitsi parikseen Reetun, joka samalla viikolla paljasti olevansa kiinnostunut hänestä. Viikko päättyi mustasukkaisiin tunnelmiin, kun rovaniemeläinen Meri saapui saarelle ja vei miespuoliset kilpailijat treffeille.

Viikko 3

Love Islandin kolmas viikko lähti käyntiin dramaattisella parinvalinnalla, jota ennen katsojat saivat äänestää Merille sopivinta pariehdokasta. Merin pariksi päätyi Joel, jonka myötä Inka jäi sinkuksi.

Saaren miesvarantoon tuotiin täydennystä, kun tamperelainen Aku ja helsinkiläinen Kasper kävelivät yhtä matkaa villaan sisälle. Kaksikko laittaakin pakan sekaisin, ja he vievät Nean ja Merin treffeille.

Viikolta ei draamaa uupunut, kun parinvalinnssa Jenni joutui päättämään, jääkö saarelle Petteri vai Oliver. Naisen valinta kohdistui Oliveriin, joka oli menettänyt parinsa Akulle. Akun kiinnostus Neaa kohtaan alkoi hiertää Nean ja Oliverin välejä, eikä riidalta vältytty.

Katsojaäänien myötä villan jättivät Inka ja Joel, joka samalla viikolla torjui Merin. Nea antoi Akulle pakit, ja kertoi haluavansa yhä yrittää Oliverin kanssa.

Viikko 4

Neljäs viikko aloitettiin rytinällä, kun saarelle saapuivat Juho ja Janita. Kaksikko vei treffeille Akun ja Nean.

Nean ja Oliverin tulehtunut suhde sai uuden sysäyksen, kun Jenni päätti antaa mahdollisuuden itselleen ja Oliverille. Romantiikkaa ei kuitenkaan syttyny. Pian Juho huomasi olevansa kiinnostunut Jennistä.

Viikko 5

Viidennellä viikolla Nea ja Oliver keskustelivat suhteestaan tullen tulokseen, etteivät löydä toimivaa ratkaisua.  Viikon alussa pudotettiin jälleen pari, jonka myötä Meri ja Kasper lähtivät kotimatkalle.

Täysin yllättäen saarelle asteli kuusi naista, ja vanhat naisasukkaat passitettiin toiselle villalle. Uusien asukkaiden myötä koettiin dramaattinen parinvalinta, jossa miehet saivat päättää, ottavatko parikseen uuden tulokkaan vai jatkavatko he vanhan parinsa kanssa. Oliver ja Aku päättivät valita pariensa sijaan Michellen ja Liisan, jonka myötä Nea ja Janita joutuivat lähtemään kotimatkalle.

Viikko 6

Kuudes viikko alkoi sydäntä lämmittäen, kun Vanessa ja Reetu tunnustavat olevansa rakastuneita toisiinsa. Yllättäen villaan teki paluun myös juuri pudonnut Janita. Tilanne ahdisti Michelleä, joka oli juuri päässyt tutustumaan Oliveriin. Villaan saapui myös uusi asukas Aleksi, joka kiinnostui Liisasta.

Parivalinnassa pakka laitettiin sekaisin, kun Oliver valitsi parikseen Michellen, Aleksi Liisan ja Aku Janitan. Uuden parin myötä Aku alkoi pohtia, voisiko Janitan kanssa syttyä liekki myös rakkaudelle.

Viikko 7

Love Islandin viimeiset viikot lähtivät käyntiin jännittävissä tunnelmissa, kun Sanni ja Joel tekivät paluun katsojien äänestäminä. Ilo täydennyksestä vaihtui harmitukseen, kun villan jättivät Liisa ja Aleksi. Akun ja Janitan suhde ei edennyt toivotulla tavalla, ja Akun kiinnostus siirtyi Sanniin.

Viikon aikanaVanessan ja Reetun välillä nähtiin valtava riita, kun Reetu teki harkitsemattoman möläytyksen.  Draamaa nähtiin myös jo aiemmin nahistelleella Nikitalla ja Tommylla, ja mies päätyi riidan päätteeksi sohvalle nukkumaan. Janita ja Joel joutuivat jättämään villan, ja loppuviikosta kotiin lähtivät myös Oliver ja Michelle sekä Aku ja Sanni.

Viikko 8

Finaaliviikolle selvinneet parit aloittivat viikon vauvanhoidon merkeissä, eivätkä saarelaiset säästelleet tunteitaan vähäisten yöunien jäljiltä.
Katsojat pääsivät äänestämään suosikkipariaan putoajaehdokkaista, ja kotimatkalle päätyivät saarella heti alussa onnen löytäneet Nikita ja Tommy.

Ennen finaalia Eetu ja Sofia, Vanessa ja Reetu sekä Jenni ja Juho pääsivät unelmatreffeille, joilla pohdittiin menneitä tapahtuneita ja yhteistä tulevaisuutta.  Kyyneliltä ei vältytty, kun parit saivat finaalipäivänä vieraita villalle. Paikalle saapuneet läheiset saivat asukkaissa aikaan voimakkaita tunnereaktioita. Finaalissa voiton nappasivat Eetu ja Sofia.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja